Alf

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 50cm)
Syntymäaika: 2003

30.10.2012
Alf sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

6.5.2012
Pari viikkoa sitten Irina sai soiton mieheltä, jonka isä oli kuollut. Isä oli asustellut rauhallista elämää kahden koiransa kanssa jo monta viimeistä vuotta.

Kun vanha isä kuoli, piti koirille hakea uusi paikka asustaa. Kaksi vanhaa koiraa kun ei liioin sopinut nuoren miehen liikkuvaiseen elämään. Onneksi poika oli valveutunut ja soitti kaksikosta Irinalle.

Erilaisesta ulkonäöstä huolimatta Alf ja Masjanja ovat poika ja äiti.

Alf on hyvin vaatimattoman oloinen ja hiljainen poika, joka selkeästi on kovin hämmästynyt ja surullinen uudesta tilanteesta. Ei se mitenkään hetki sitten olisi osannut arvata rakkaan isäntänsä kuolevan ja joutuvansa pelottavalle tarhalle, jossa miljoonat koirat haukkuvat viereisessä huoneessa ja koko ajan saa pelätä omasta ja äitinsä puolesta.

Alf on muutamassa päivässä kuitenkin jo kiintynyt Irinaan ja menee reippaasti Irinan turvaan työntäen päänsä Irinan syliin ikään kuin piiloutuakseen pelottavalta maailmalta.

Alfilla on pitkä karva, persoonalliset, noin 6 sentin mittaiset kulmakarvatupsut silmissä ja leuan alla partaa. Se on kuin menninkäinen, joka on tuotu metsästä ihmisten ilmoille. Suhtautuminen Irinaan antaa uskoa, että Alf kyllä sopeutuu uuteen kotiinsa nopeasti, mutta nyt olisi kovin tärkeää, että poika pääsisi pois tarhalta ennen kuin sen elämän halu hiipuu järkyttävässä elämäntilanteen muutoksessa. Se on selvää, että poika kaipaa isäntäänsä. Ja mikä siihen olisi parempi lääke kuin oma koti? Alf, samoin kuin äitinsä Masjanjakin sopisivat hyvin kotiin, jossa arkipäivät eivät enää olisi sidottu kellotaulun viisareihin, vaan päivät kuluisivat ilman suurempaa tohinaa ja kiirettä.

Katso video Alfista ja Masjanjasta:

Viipurin koirat - Alf & Masjanja

Masjanja ja Alf muuttaisivat mieluusti samaa kotiin. Harkitsemme heidän sijoittamistaan kuitenkin myös erillisiin koteihin mikäli uudella omistajalla riittäisi aikaa ja hellyyttä orvoksi jääneen koiran tarpeisiin.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.