Emilia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 5/2011

31.1.2014
Emilia varattiin saksalaiseen hoitopaikkaan.

26.12.2012
Emilia rakastaa ihmisiä yli kaiken: silti se joutuu aina vain odottamaan kotia tarhalla. Kunpa uusi vuosi toisi kodin iloiselle Emiliallekin!

Emiliaa sydämellisempää koiraa saa etsiä: Emilia haluaa ihmisseuraa niin kovasti, että se on valmis tekemään sen eteen melkein mitä tahansa. Sen verran ikä on kuitenkin jo tehnyt tehtäväänsä, että enää Emilia ei ole aivan niin vilkas touhottaja kuin pentuna. Mutta kyllä Emiliassa silti virtaa piisaa, eikä tästä tytöstä koskaan ole pelkäksi sohvan koristeeksi. Aktiiviselle ulkoilijalle Emilia olisi kuitenkin mitä parhainta seuraa!

Emilia tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Vieläkään Emilia ei kuitenkaan perusta varsinkaan toisten narttujen seurasta täysin ehdoitta, joten poikakoiran kaverina tai ainoana koirana Emilia olisi varmasti parhaimmillaan.

Olisipa ensi vuosi sellainen vuosi, joka toisi kodin myös iloiselle Emilialle!

17.5.2012
Tarhalla vietetty aika ei ole Emilian energiaa vähentänyt: tyttö tekee kaikkensa, että se saisi mahdollisimman paljon huomiota ihmisiltä.

Emilia haaveilee kodista, jossa pitkät lenkit ja koiran kanssa harrastaminen ovat suunnitelma numero yksi. Emilia on erittäin ihmisrakas tyttö. Koska virtaa tytössä riittää kovasti, saavat muut koirat huomata äkkiä, että Emilian ollessa paikalla kuuluu kaikki huomio Emilian mielestä vain sille. Emiliaa ei siksi suositella toisen nartun kanssa samaan kotiin. Mukavan poikakoiran Emilia sen sijaan tulisi varmasti hyvin juttuun.

Katso video Emiliasta:

Viipurin koirat - Emilia

16.10.2011
Emilia on nyt noin viiden kuukauden ikäinen kengurutyttö. Tytössä on sekä poweria että iloisuutta jakaa vaikka koko kylälle.

Emilia on ollut tarhalla kuukauden verran; eräänä aamuna tyttö vain yksinkertaisesti oli tuotu tarhalle sen ihmeempiä selittelemättä. Tapasimme Emilian tarhalla 8.10.2011 käydessämme. Tyttö yritti kaikin tavoin päästä luoksemme yli kaksi metrisen verkkoaidan. Häkin sisään mentyämme ei ilon ja hellyyden osoituksista ollut tulla loppua. Pienen tytön silmätkin loistivat onnellisuudesta, kun tuli ihmisiä, joilta sai rapsutuksia ja nameja. Emilia on todella iloinen, aktiivinen ja jostain syystä myös kovin poikien suosiossa. Pari viikaria roikkui tytössä kiinni minkä ehti, ja Emilia yritti parhaansa pitääkseen pojat kauempana.

Sen verran Emilia on reippaan oloinen, että ihan pelkkään sohvalla loikoilu kotiin emme Emiliaa mielellämme anna. Sen sijaan aktiivinen koti, jossa panostettaisiin niin Emilian hyvään tapakasvatukseen kuin aktiivisuuden purkamiseen esim. agility- tai tottiskentällä, olisi varmasti Emilialle mieluisin vaihtoehto. Vähintäänkin tyttö tarvitsee jatkossa aivotyöskentelyä ja pitkiä kävelylenkkejä.

Emilia on nyt noin 50 cm korkuinen ja lihaksikkaan oloinen neito, joka aavistuksen tulee kasvamaankin vielä. Emilia on mitä parhain tyttö! Ja odottaa innokkaana yhteydenottoja tulevalta omistajaltaan.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.