Alma

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö, n. 45 cm
Syntymäaika: 2012

16.6.2014
Alma hurmasi itselleen kodin.

28.5.2014
Alma on ihastuttava tyttö, josta ei pahaa sanottavaa voisi varmasti kukaan keksiä. Rauhallinen ja ystävällinen Alma tervehtii iloisesti vieraat, niin lapset kuin aikuisetkin.

Alma löytyi alkuvuodesta erään puiston laitamilta neljän pienen pentunsa kanssa, ja koko perhe toimitettiin Irinan tarhalle suojaan. Nälästä ja kaikesta muusta kokemastaan huolimatta Alma oli esimerkillinen ja hieno äiti, joka tarhallakin huolehti parhaansa mukaan pennuistaan. Valitettavasti kaikki neljä pentua kuitenkin menehtyivät, ja nyt voimme etsiä Almalle omaa loppuelämän kotia Suomesta.

Alma on arvioitu noin parivuotiaaksi. Se vaikuttaa rauhalliselta tytöltä, joka ei liikoja hössötä. Muiden koirien kanssa Alma tulee hyvin toimeen, ja tarhanpitäjä Irinan mukaan kissojenkaan kanssa ei ole ongelmia. Alma suhtautuu avoimesta ihmisiin, joten voisi kuvitella, että se on ehkä joskus ollut jonkun koira ja asunut kodissa. Täyttä varmuutta siitä ei kuitenkaan ole, joten uuden kodin on silti syytä valmistautua opettamaan Almalle kotikoiran tapoja. 

Alma on valmis aloittamaan uuden elämän ja muuttamaan Suomeen heti, kun oikea koti löytyy!

Viipurin koirat - Alma

Viipurin koirat - Alma

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.