Sierra

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2014

16.6.2014
Sierra pääsi matkustamaan omaan kotiin.

19.4.2014
Ruskeat nappisilmät tapittavat innosta tuikkien kun Sierra saa vieraita aitaukseensa. Tyttö nauttii sydämensä kyllyydestä lyhyestä, mutta sitäkin tärkeämmästä hellittelyhetkestä.

Sierra on todellinen kaunotar! Tyttö temmeltää pentuaitauksessa muiden pentujen seassa ja tulee iloisena nuuhkimaan vieraita ja tekemään tuttavuutta. Sierra vaikuttaa rauhalliselta ja avoimelta tytöltä, mutta eiköhän sekin saa vähän lisää vauhtia, kun joku kaunis päivä se saa jättää tarhan taaksensa ja muuttaa omaan kotiin. Oma koti ja oma ihminen onkin suloisen Sierran hartain toive.

Sierra etsii ihmistä, jolla riittää aikaa, jaksamista ja ymmärrystä opastaa nuorta pentua uudessa ja ihmeellisessä maailmassa. Sierra ei myöskään halua miksikään sohvan koristeeksi vaan nuori tyttö tarvitsee riittävästi liikuntaa ja muita aktiviteetteja. Voisiko tässä olla etsimäsi lenkkikaveri ja ystävä?

Sierra on valmis muuttamaan Suomeen toukokuun puolenvälin jälkeen.

Viipurin koirat - Sierra

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.