Ani

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

23.12.2014
Anin hartain toive toteutui ja pienellä on nyt oma koti.

30.11.2014
Reipas Ani-tyttönen sulattaa kenen tahansa sydämen! Ani rakastaa niin ihmisiä kuin toisia koiriakin. Ani on hoidossa Järvenpäässä.

Suloinen Ani on iloinen ja sosiaalinen tyttö, joka rakastaa ihmisiä ja tykkää kovasti myös toisista koirista. Energiaa piisaa ja koko ajan Ani on touhuamassa jotain. Tyttö hakee enemmän turvaa ihmisestä, joten koira kaveri ei ole välttämättön, vaikka varmasti on mieluisa asia.

Ani on paljastunut innokaaksi lenkkeilijäksi, joka on hyvin utelias sisätilojen lisäksi myös ulkonakin. Pimeällä pikkuista jännittää hieman enemmän ulkona, jolloin ei kauheasti malta haistella. Ani jatkaa kuitenkin rohkeasti matkaa, vaikka olisi hetkeksi pysähtynyt jotain ihmettelemään. Lenkit sujuvatkin harjoittelumäärään nähden todella mukavasti.

Ani matkustaa sujuvasti autolla joko yksin auton takatilassa tai sitten koirakaverin kanssa. Kaikki hoitotoimenpiteet on saatu hyvin hoidettua ja alkukankeus suihkun kanssa on jo unohdettu. Yksinoloharjoituksetkin ovat alkaneet sujumaan, mutta harjoittelemista täytyy silti edelleen jatkaa. Sisäsiisteyskin alkaa pikkuhiljaa löytyä. Ani on hoidossa kerrostalossa, joten sekään asumismuoto ei ole poissuljettu, mikäli omistajalla on intoa runsaaseen ulkoiluun ja muuhun touhuamiseen Anin kanssa.

Anin hoitokodissa on kissa, jonka kanssa Ani kyllä tulee toimeen, mutta varsin herkästi Ani säntäilee kissan perään. Anille sopinee siis paremmin kissaton koti. Anista kasvaa isohko koira.

23.11.2014

Ihana Ani-tyttönen sai matkalipun Suomeen ja odottaa nyt kotiehdokkaita hoitopaikassaan Järvenpäässä.

Anin kyselyihin vastaa Laura. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Lauran tavoittaa osoitteesta laura.viipurinkoirat@gmail.comTutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

8.11.2014
Anille ei vielä ole kukaan tarjonnut kotia, vaikka tyttö on itse suloisuus. Loskaisella tarhalla värjöttelevän Anin olisi hyvä päästä kotiin lämpimään.

Viipurin koirat - Ani 8.11.2014

12.10.2014
Ani on mitä ihastuttavin ja hurmaavin pörröpää. Ani tuotiin tarhalle elokuun alussa emonsa ja sisarustensa kanssa. Nyt tyttönen on valmis matkaamaan omaan kotiin!

Ani ja sisarukset Ainu ja Anselmi tuotiin emonsa ja muiden sisarustensa kanssa Irinan tarhalle elokuun alussa. Pentuja oli alunperin kaiken kaikkiaan 13, mutta osa oli liian heikkoja selvitäkseen ja osalle löytyi koti Viipurista. Jäljellä oleva kolmikko on nyt valmis etsimään omia koteja Suomesta, ja toivottavasti onni olisi vielä myöden ja oma koti löytyisi jokaiselle ennen talven tuloa.

Ani vaikuttaa iloiselta, avoimelta ja reippaalta tytöltä, joka on aina kovin kiinnostunut ja utelias tarhavieraiden suhteen. Rapsutukset ja namit tyttö ottaa vastaan iloisena, mutta sylissä oleminen on vielä vähän jännittävää puuhaa. Ani ei ole mikään erityisen kova menijä vaan vaikuttaa ainakin toistaiseksi mukavan rauhalliselta pennulta. Tämäkin voi tosin muuttua, kunhan Ani pääsee pois tarhalta ja asettuu omaan kotiin.

Anin alkuperästä meillä ei ole tarkempaa tietoa. Pentujen emo vaikuttaa entiseltä kotikoiralta, mutta emme tiedä, ovatko pennut koskaan eläneet kotioloissa. Niinpä uudella omistajalla tuleekin olla riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä Anin sopeuttamiseen kotikoiran elämään. Monet uudet asiat ja tilanteet saattavat olla aluksi pelottavia, mutta harjoittelulla ja omistajan kannustavalla asenteella päästään jo pitkälle.

Pentujen emo on kooltaan keskikokoinen ja noin 60 cm korkea. Ani tuskin jää ainakaan pienemmäksi, joten jos olet haaveillut koiran kokoisesta koirasta, tässä voisi olla etsimäsi uusi ystävä!

Viipurin koirat - Ani 11.10.2.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.