Morris

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (50+ cm)
Syntymäaika: 10.02.2009

9.1.2014
Morris sai kodin Vihdistä.

-
Voi Morrista. Se on niin tavallisen ja huomaamattoman näköinen, että harva tulee kiinnittäneeksi siihen sen enempää huomiota.

Morris saapui veljensä kanssa tarhan suojiin jo pentuna ja jotenkin on poika hukkunut lukemattomien muiden pentujen joukkoon niin, ettei ole päässyt etsimään kotia aiemmin.

Morris on rauhallinen poika, joka vaikuttaa aika tottumattomalta saamaan huomiota ja kosketusta. Kun Morriksen kanssa seurustelee, se nostaa ajoittain toisen etujalkansa ilmaan epävarmuutta osoittaakseen. Morris ei oikein vaikuta ymmärtävän, miksi joku kiinnittää siihen huomionsa. Morris ei ole tarhalla asuessaan tottunut hihnaan, joten sillä saralla riittää pojan kanssa opettelemista. Morris on asustanut tarhalla lähes elämänsä, joten koti- ja sisäkoiran tavat ovat pojalle vieraita. Morris on kuitenkin mukava poika ja olisi kauhea sääli, jos se joutuisi silkan unohduksen vuoksi viettämään tarhan pienessä ulkohäkissä koko elämänsä.

Jos olet kärsivällisyyttä ja koirakokemusta omaava, kotisi on rauhallinen ja ehkäpä sieltä löytyy mukava narttukoira, saatat olla Morrikselle sen elämän lottovoitto, seitsemän oikein. Morriksen syntymäpäivä on 10.02.2009.

Viipurin koirat - Morris

25.9.2011
Morris on edelleen vähän varovainen uusien ihmisten suhteen, mutta herkkujen voimalla se tulee kyllä reippaasti lähelle ja antaa silittääkin. Kuitenkin Morris tulee tarvitsemaan uudelta omistajaltaan aikaa rauhalliseen sopeutumiseen ja uusiin asioihin tottumiseen, sillä pitkä asuminen tarhalla ei ole tarjonnut herkälle pojalle riittävästi mahdollisuuksia reipastumiseen. Kooltaan Morris on keskikokoinen, reilu 50 cm korkea ja painoa parisenkymmentä kiloa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.