Leila

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2014

16.7.2014
Leilan kodinetsintä päättyi ja tyttö pääsi muuttamaan omaan kotiin.

5.6.2014
Iloinen Leila matkusti kotihoitoon Lahteen, mutta on jo alustavasti varattu.

Leila on reipas pieni koiraneiti, joka on heti oppinut monta uutta asiaa. Leila rakastaa kainalossa oloa, on sisäsiisti, kulkee rappusissa ja ulkoilee hienosti hihnassa. Tukena Leilalla on ollut kiva koirakaveri, mutta näyttää siltä että tämä tyttö pärjäilisi melkein missä vain.

Mikäli kiinnostuit Leilasta, tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä sitten adoptiohakemus. Ota sen jälkeen yhteyttä Leilan yhteyshenkilöön: Maija, maija.viipurinkoirat(at)gmail.com.

8.5.2014
Pieni häntä vispaten reipas ja iloinen Leila tulee tarhavieraita vastaan. Tyttö olisi valmis antamaan pusupesun jokaiselle, niin paljon ihmisiä tämä tyttö tuntuu ehdoitta rakastavan!

Leila elää Irinan tarhalla suuressa pentulaumassa. Tuntuu vaikealta uskoa, että joku on tästäkin ihanasta, iloisesta ja rakastavasta pikku tytöstä halunnut eroon, mutta niin ikävältä kuin se kuulostaakin, ei Leilan kohtalossa ole mitään erityistä. Tänä keväänä ei toivottuja pentuja riittää, ja Leila on vain yksi monista.

Leila vaikuttaa reippaalta ja avoimelta pennulta, jolle ihmisseura on erittäin mieluista. Tyttö ilahtuu ikihyviksi, kun sille liikenee edes muutama hassu rapsutus. Pikku Leila nauttisi kovin mielellään huomionosoituksista paljon useammin, ja sen suurin toive olisikin, että joku päivä se saisi heittää hyvästit tarhalle ja lähteä niiden muutamien onnekkaiden koirien matkaan kohti Suomea ja omaa perhettä.

Leila toivoo löytävänsä jostain ihmisen, joka haluaisi pitää siitä hyvää huolta ja rakastaa tyttöä koko sen loppuelämän - vaikeinakin aikoina. Vastalahjaksi tyttö tarjoaa oman pienen uskollisen sydämensä, josta sen entinen omistaja ei välittänyt.

Leila on valmis matkustamaan Suomeen toukokuun lopulla.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.