Amina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

18.11.2014
Amina pääsi muuttamaan omaan kotiin.

17.10.2014
Pörröinen Amina on kuin pieni karhunpentu. Reipas Amina ei arkaile eikä aikaile, vaan haluaa tutustua kaikkiin ihaniin ihmisiin!

Amina ja sisko Alisa päätyivät hyvin pieninä pentuina emonsa kanssa Olgan tarhalle. Pennut saivat varttua omassa rauhassaan, mutta nyt tytöt ovat jo niin isoja, että ne saavat temmeltää muiden Olgan tarhan koirien joukossa. Ja nämä reippaat mimmit eivät jää isompienkaan jalkoihin, sen verran reippaasti ne touhottavat porukassa mukana!

Amina on pörröturkkeineen ihan syötävän suloinen pentu. Luonteeltaankin Amina vaikuttaa ihan kympin tytöltä: se on iloinen, avoin ja sosiaalinen pentu. Häntä heiluen Amina haluaa tutustua kaikkiin ihmisiin, eikä se tunnu tietävän mitään ihanampaa asiaa kuin edes pieni hetki ihmisten huomiota.

Amina elää Olgan tarhalla isohkossa koiralaumassa ja se tuleekin hienosti toimeen erilaisten koirien kanssa. 

Pentujen emo on noin 50 cm korkea, mutta saattaa olla, että siskokset kasvavat emoaan jonkin verran isommiksi. Amina etsii siis sellaista omistajaa, joka haaveilee reippaasta, keskikokoisesta koirasta. Arkitottelevaisuuden opettamista ei sovi unohtaa, ettei pentuiän ohittamisen jälkeen hihnan päässä rieku turhan vallatonta nuorta tyttöä. Mutta fiksu Amina oppii tarvittavat aidot varmasti nopeasti, kunhan omistaja jaksaa siihen vähän panostaa!

Uuden omistajan on myös syytä muistaa, että Amina on kasvanut koko pentuikänsä tarhalla. Se ei siis ole nähnyt yhtään ulkopuolista maailmaa, ja siksi onkin tärkeää, että se rauhassa totutetaan sitä mahdollisesti ihmetyttäviin asioihin. Reippaana tyttönä Amina kuitenkin varmasti tottuu uusiinkin asioihin ja tilanteisiin nopeasti.

Viipurin koirat - Amina 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.