Pugovka

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2010

7.2.2014
Pugovkan (nyk. Tipsu) kuulumisia:

"Täältä pientä viestiä "uudesta perheestä". Pukovgasta tuli Tipsu. Tipsu on täysin täydellinen koira. Olemme aivan ihastuksisamme siitä, että se hyväksyi meidät heti. Kari on pitkä mies, ja etukäteen arveltiin, että olemme tosi varovaisia, kun emme tiedä, mitä Tipsu on joutunut kokemaan. Ihan turhaan aristeltiin. Tipsu kietoi häntänsä ympäri Karin, ja he ovat, ah, niin sulosia :).

Aloitetaans alusta. Reipas koira tuli ulos autosta, ja heti mentiin pienelle kävelyllä. Siinä jo kerjättiin ensimmäiset rapsutukset. Kun olimme menossa autoon, niin siinä piti haukahtaa kavereille hau moit... Autossa meni loistavasti. Kotipihalle kun päästiin, niin se tutkittiin riemulla ja lumessa kierien ja peuhaamalla...

Sisälle tulo oli hieman jännä, mutta kun sieltä saikin niin hyvää namia... Tipsu ei oikeastaan paljoa arastellut sisälläkään, kohteliaasti katsoi, voiko mennä esim. toimistohuoneeseen tai muualle. Toimistossa esittelin makuupaikan. Olohuoneessa on suurempi makuupaikka, ja sekin esiteltiin.

Tipsu oli melkein heti kuin kotonaan. MUTTA sitten koitti se järkytys, SE suihku. Lempeästi juttelin ja vaan pesin koiran koirashampoolla ja sitten kunnon huuhtelu päälle. Se oli Tipsulle koettelemus, mutta siitä selvittiin. En halunut yhtään enempää sitä stressata, joten emme ottaneet hiustenkuivainta käyttöön. Oloilu suihkun jälkeen ja harjaus olikin sitten ihanaa.

Yö meni hyvin, Tipsu nukkui koko yön rauhallisesti. Ulkona oleminen on aina yhtä riemukasta, ja lenkille pitäisi päästä. Pyörimme nyt vain ihan tässä kotinurkissa, jotta tulee tarpeeksi tutuksi.

Täysin sisäsiisti tähän mennessä. Se ruoka, joka on hyvää sitä syötäisiin enemmänkin, mutta kuivamuona oli blääh, ja sitä kannettiin kiposta matolle ja jätettiin siihen. Rapsutuksia kerjätään jatkuvasti meiltä molemmilta, ja tänään tultiin syliinkin rentoileen."

6.2.2014
Pugovka - nykyisin Tipsu - sai kodin Salon Teijosta.

13.1.2014
Pugovka on pieni, pehmoinen ja suloinen tyttö. Rauhallisesti, mutta ystävällisesti se suhtautuu niin vieraisiin ihmisiin, koiriin kuin kissoihinkin.

Pugovka on noin kolme vuotias narttu. Sillä alkaa olla kotikoiran taidot jo hyvin hallussa, sillä niin hihnassa kulkeminen kuin kotona yksin odottaminenkin sujuvat ongelmitta. Pugovka on tottunut elämään kissojen kanssa, joten sellaisetkaan eivät uudessa kodissa haittaa. Ja tapamiinsa lapsiinkin Pugovka on suhtautunut ystävällisesti.

Pugavka antaa itsestään lempeän ja rauhallisen vaikutelman. Pugovka ei tee itsestään turhaa numeroa, vaan se tulee hakemaan rapsutuksia silloin, kun vilkkaamat koirat antavat tilaa. Pugovka tuntuu sietävän hyvin myös ympärillä riehuvia pentuja sekä muita aikuisia koiria.

Pugovkan liikunta lienee jäänyt turhan vähille viime aikoina. Sille on kertynyt vähän ylimääräistä vyötärölle, joka kyllä karisee nopeasti reippaalla liikunnalla. Kaikkiaan Pugovka on sympaattinen ja ystävällinen tyttö, joka voisi muuttaa myös kerrostaloon asumaan.

Viipurin koirat - Pugovka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.