Soraia

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

17.4.2014
Suloinen Soraia muutti omaan kotiin Helsinkiin!

4.3.2014
Soraia tarkkailee hiukan kauempaa aitaukseensa ilmestyneitä vieraita. Kuka opettaisi Soraialle, että ihmisiin voi luottaa?

Viipurin koirat - Soraia

25.12.2013
Soraia-tyttö on aivan vastustamaton! Isot lerppu-korvat ja kauniit pähkinänruskeat silmät, jotka katselevat kainosti ympärilleen eivät voi olla sulattamatta kenenkään sydäntä.

Soraia ja sen sisarukset Sirius, Saida ja Samara on kaikki hylätty tänä talvena etsimään onneansa jostakin muualta. Nelikko odottaa Irinan tarhalla, että jostakin löytyisi niille oma, rakastava koti.

Soraia on siskojensa tavoin vielä hieman ujo tyttö, joka ennemmin mietiskelee ja pohtii kauempaa mitkä ovat tarhavieraiden aikeet kuin tulee suoraan luo hakemaan herkkuja ja rapsutuksia. Nätisti tytön saa silti nostettua syliin eikä sillä tunnu olevan kiire poiskaan. Rauhallisesti Soraia kököttää sylissä ottamassa vastaan ihastelevia hellyydenosoituksia - ja niitä riittää.

Pikku-Soraia toivoo niin kovasti, että joku huomaisi sen ja olisi valmis sitoutumaan siihen koko sen loppuelämäksi. Rauhallisella opastuksella ja ohjauksella Soraiakin varmasti reipastuu ja siitä kuoriutuu vielä iloinen ja leikkisä pentu!

Viipurin koirat - Soraia

Viipurin koirat - Soraia

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.