Wanda

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni
Syntymäaika: 2011

3.4.2014
Wanda reissasi Suomeen!

Ihana matalajalkainen Wanda on noin 2-vuotias tyttönen. Se oli löytynyt tehdasalueelta kahden rakennuksen välisestä kuilusta yhdessä pienten pentujensa kanssa.

Wanda ei varmaankaan ollut joutunut asumaan tehtaalla pitkään, sillä se kulkee tottuneesti hihnassa ja vaikuttaa muutenkin kotikoiralta. Wanda on käyttäytynyt siivosti Olgan luona, ja se on jäänyt myös ilman ongelmia kotiin ihmisten poistuessa asioille. Ihmisistä Wanda vaikuttaa tykkäävän kovasti ja hyvin mielellään se ottaisi jo vastaan kutsun omaan kotiin, ikioman ihmisen luo! Wanda vaikuttaa iloiselta ja tasapainoiselta koiralta, jossa on aimo annos terhakkaa leikkimieltä.

Wandan pennut ovat hassu joukko, sillä niitä ei välttämättä uskoisi sisaruksiksi. Toinen toistaan suloisemmat pennut ovat Buly, Guly, Mony, Zlata ja Demo. Ainoastaan yksi niistä, Mony, on perinyt ulkonäön emoltaan. Wanda kasvatti pennut Olgan hoivissa luovutusikään ja nyt nekin jo etsivät koteja Suomesta.

Wanda on rokotettu, sirutettu ja sterilisoitu.

Viipurin koirat - Wanda

Viipurin koirat - Wanda

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.