Silvia

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2014

15.7.2014
Silvia purki muuttokuormansa omaan kotiin.

18.6.2014
Silvia pakkasi laukkunsa ja muutti Somerolle etsimään omaa kotia.

Silvian kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese(at)gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

10.5.2014
Silvia on oikein iloinen tyttö ja suhtautuu ihailtavan avoimesti tarhavieraisiin. Reipas Silvia toivoo pääsevänsä pian kesän viettoon Suomeen omaan kotiin!

Silvia tekee parhaansa erottuakseen pentulauman joukosta, mutta helppoa se ei ole. Kotia etsiviä, toinen toistaan suloisempia pentuja on paljon, ja ruskean, melko tavanomaisen näköisen Silvian on vaikea erottua suuresta joukosta. Kunpa vain joku huomaisi mikä kultakimpale tämä tyttö on ja haluaisi omakseen.

Silvian ei kauaa tarvitse miettiä uskaltaako tuntemattomia tarhavieraita lähestyä. Se rientää pennun iloisella energialla suoraan kohti minkä pikku kintuillaan pääsee ja pusuttelee riemuissaan kaikki rapsuttelijat päästä varpaisiin.

Uuden kodin on hyvä pitää mielessä, että vaikka tyttö vaikuttaakin tarhalla kovin reippaalta, on uuteen kotiin muutto sille kuitenkin hyppy tuntemattomaan ja iso maailma voi aluksi vaikuttaa pelottavalta ja jännittävältä. Rauhallisella opastuksella Silviakin varmasti sopeutuu hyvin uusiin tilanteisiin ja asioihin.

Silvia on valmis matkustamaan Suomeen toukokuun lopulla.

Viipurin koirat - Silvia

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.