Titus

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

16.7.2014
Suureksi suruksemme Titus sai tarhalla vaivakseen peräsuolen prolapsin. Titukselle oli jo koti tiedossa ja pientä miestä yritettiin hoitaa leikkauksella. Titus vietiin Pietariin hoidettavaksi, mutta poika menehtyi leikkauspöydälle. Olemme hyvin pahoillamme Tituksen puolesta.

5.6.2014
Söpö Titus hurmaa kaikki ruskeilla nappisilmillään ja viattomalla olemuksellaan. Titus tykkää kovasti ihmisistä vaikka aluksi vieraita vähän ujosteleekin.

Tituksen ja sen sisaruksien Tuiskun ja Tiiun elämä ei alkanut kovin onnellisten tähtien alla. Kolmikko eli jonkun paikallisen alkoholistin luona, mutta pian ne onneksi pääsivät Irinan tarhalle suojaan ja omaa kotia etsimään.

Pentukopista kuuluu hirveä kuhina. Sisarukset eivät tiedä miten päin olisivat kun saavat ihmisiä luokseen. Pienet nenänpäät kurkkivat aluksi ujosti kopista, mutta ei aikaakaan kun rivi uteliaita ja iloisia silmäpareja ja heiluvia pikku häntiä on kopista ulkona tekemässä innokkaasti tuttavuutta.

Titustakin tuntuu aluksi hieman jännittävän, mutta ihmekös se, kun ei voi pikkunen tietää millä asialla vieraat ihmiset oikein ovat. Hetken seurustelun jälkeen poika kuitenkin rentoutuu, kun huomaa, että kaikki on hyvin ja vierailla on vain hyvät aikeet mielessä. Pusujakin pojalta saa, ja sen saa helposti kaapattua syliin.

Titus etsii ihmistä, jolla riittää aikaa ja ymmärrystä pienen pennun sopeuttamiseen. Monet asiat ovat sille vielä outoja ja tuntemattomia, mutta kunhan sitä jaksaa vain rauhallisesti tutustuttaa kaikkeen uuteen, kasvaa Tituksestakin kelpo koirapoika!

Viipurin koirat - Titus 28.6.2014

Viipurin koirat - Titus

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.