Sara

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen-suuri
Syntymäaika: 12/2013

20.10.2014
Sara sai toisen mahdollisuuden omaan kotiin.

7.8.2014
Mahtava Sara ei sopinutkaan uuden perheensä arkeen ja etsii nyt kotia Porvoosta käsin.

Kiva Sara ehti olla kodissaan vain viikon. Kaikki meni tyttösen kanssa täydellisesti, mutta riita perheen toisen koiran kanssa oli Saran perheelle liikaa ja Sara muutti hoitopaikkaan rauhoittumaan. Emme kuitenkaan usko yhden riidan perusteella, ettei Sara pärjäisi myös toisten koirien kaverina tarvittaessa. Haemme tietenkin tälle touhukkaalle neidille uudeksi omistajaksi henkilöä, joka jaksaa mahdollisen totuttelun tehdä ajan kanssa. Sara sopii toki myös perheen ainoaksi koirajäseneksi ja on aivan valmis yrittämään uudelleen.

6.6.2014
Kaunis Sara on aurinkoinen ja sosiaalinen tyttö! Tarhalla kasvaminen ei kuitenkaan ole nuorelle koiralle mukavaa, joten kovasti Sara haaveilee pikaisesta muutosta omaan kotiin.

Sara päätyi Olgan tarhalle jo muutama kuukausi sitten. Alusta asti Sara on suhtautunut vieraisiinkin ihmisiin avoimesti ja iloisesti - taitaakin olla Saran tähän astisen elämän kohokohtia ne päivät, kun lauma vieraita ihmisiä taskut täynnä herkkuja saapuu tarhalle.

Sara elää Olgalla koiralaumassa, joten myös koirien väliset sosiaaliset taidot ovat Saralla hyvin hallussa. Reippaana tyttönä Sara sopeutunee hyvin niin ainoaksi koiraksi kuin toisen koiran kaveriksikin.

Sara on kasvanut jo keskikokoiseksi tytöksi, mutta miten kaunis tämä hapsukorvainen neitokainen onkaan! Koska Sara on varttunut tarhaoloissa, pitää uuden omistajan varautua siihen, että kotikoiran elämän oleellisimmat taidot tulee alusta asti opettaa Saralle. Hihnassa kävely, yksin jääminen, perustottelevaisuus... Mutta kyllähän Sara ne taidot nopeasti oppii, kunhan tytölle löytyy reipas ja mukava omistaja!

Viipurin koirat - Sara

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.