Saida

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

21.3.2014
Saida muutti kotihoitopaikan kautta omaan kotiin!

4.3.2013
Saida on kasvanut jo vähän isommaksi tytöksi, mutta on yhä hyvin suloinen. Saida tulee ystävällisesti tervehtimään tulijoita ja tarhavieraat taitavatkin olla sille mieleen.

Viipurin koirat - Saida

25.12.2013
Voi pientä Saidaa! Saidaa katsellessa ei meinaa kuvaamisestakaan tulla mitään, niin uskomattoman suloinen ja liikuttava osaa tämä pieni tyttö olla.

Saida ja sen sisarukset Sirius, Soraia ja Samara on kaikki hylätty tänä talvena etsimään onneansa jostakin muualta. Nelikko odottaa Irinan tarhalla, että jostakin löytyisi niille oma, rakastava koti.

Saida vaikuttaa hieman mietteliäältä tytöltä, jota selvästi uudet tilanteet vielä hiukan jännittää. Pikkuinen painautuu mökin takaosaan kiinni veljiin ja siskoihin, kun tulee sen vuoro tulla kuvattavaksi. Saida istuu kiltisti ja rauhallisena sylissä, ja sitä voisi jäädä silittelemään koko päiväksi.

Saidalle etsitään kotia, joka jaksaa pitkäjänteisesti opastaa ja ohjata hieman ujoa tyttöä uusissa tilanteissa. Reipas koirakaveri uudessa kodissa näyttämässä kotikoiran mallia olisi myös varmasti Saidan mieleen. Saida toivoisikin jo pian pääsevänsä omaan kotiin näyttämään, kuinka hieno tyttö ujon kuoren alla on piilossa!

Viipurin koirat - Saida

Viipurin koirat - Saida

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.