Egorka

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

6.3.2014
Pikku-Egorka pääsi omaan kotiin.

22.2.2014
Pieni Egorka tahtoo jäädä muiden pentujen kiusaamaksi. Siksi iloinen Egorka haluaisi jo pian omaan kotiin!

Egorka ja sen emo Eshka sekä sisarukset Efim, Elai ja Elka löytyivät kovalla pakkasella lumihangesta. Joku oli ne sinne oletettavasti tarkoituksella heittänyt, eivät niin pienet pennut olisi kauaa hangessa selvinneet hengissä. Olga haki kodittoman sakin tarhalleen ja nyt ne kaikki toivovat löytävänsä täydelliset kodit itselleen.

Egorka on ihmisystävällinen ja iloinen poika, mutta jostain syystä se on sen verran reppana, että muut pennut kiusaavat sitä jatkuvasti. Olgan täytyy ruokkiakin Egorka aina erikseen, sillä muut pennut eivät päästäisi sitä edes syömään. Egorka itse ei ärhentele muille pennuille koskaan, mutta tuntemattomasta syystä se on joutunut muiden pentujen silmätikuksi.

Egorka kaipaisikin pian omaan kotiin, jossa se saisi rauhassa varttua aikuiseksi pojaksi. Karusta elämänalustaan huolimatta Egorka on reipas ja eläväinen poika, joten poika haluaisi viettää reipasta elämää myös jatkossa.

Pentujen emo Eshka on noin 40 cm korkea, siro tyttönen. Emme osaa sanoa kuinka suuriksi nämä pennut lopulta kasvavat, mutta voinee olettaa, että aivan jättimäisiä niistä ei tule. Pennuissa lienee ripaus jotain terrieriä, joten uuden omistajan tulee varautua vähän terrierimäiseen luonteeseen.

Viipurin koirat - Egorka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.