Ruusa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

28.7.2014
Onnea omaan kotiin Ruusa!

8.6.2014
Siro, suloinen ja iloinen Ruusa on mainio tyttö! Ruusa odottaa toiveikkaana, että se pääsisi viettämään pentuaikaa omaan kotiin eikä jäisi tarhalle kasvamaan.

Sisarusparvi Ruusa, Rusina, Riemu ja Rimpula ilmestyivät kesän alussa tarhalle. Tarkempaa tietoa siitä, mistä pennut ovat tupsahtaneet, ei ole. Luultavasti joku on vain halunnut eroon ei toivotuista-pennuista, ja katsonut parhaaksi toimittaa ne tarhalle. Suloinen nelikko toivoo nyt onnensa kääntyvän ja oman, rakastavan kodin löytyvän Suomesta.

Ruusa vaikuttaa mutkattomalta ja iloiselta pennulta. Uteliaana se tutkailee vieraiden puuhia ja tulee reippaasti silitettäväksi. Sylissä oleminen onkin sitten vähän jännittävämpi paikka Ruusalle, mutta kiltisti se antaa käsitellä itseään. Tyttö ei ole moksiskaan, kun sen laskee takaisin maahan, ja jää silmät tuikkien viereen odottamaan, että mitähän jännää seuraavaksi tapahtuu.

Iso tarha ei ole hyvä kasvuympäristö pienelle pennulle, ja Ruusa toivookin, että pääsisi pian Suomeen nauttimaan turvallisesta ja rakastavasta perheestä, joka ei tyttöä hylkäisi enää milloinkaan.

Ruusa on kooltaan siro tyttö, ja saattaa jäädä pienehköksi keskikokoiseksi.

Viipurin koirat - Ruusa

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.