Stepan

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

18.11.2014
Stepan sai kodin.

16.10.2014
Suloinen Stepan on reipas pojanviikari! Stepanin vauhti ei hevillä lopu, sillä Stepan haluaa olla siellä missä tapahtuu ja osallistua kaikkeen mahdolliseen puuhaan.

Viisi pientä pentua ja emo löytyivät elokuussa pietarilaisesta roskasäiliöstä. Pennut olivat nälkiintyneitä ja likaisia, mutta onneksi paikalle sattui hyväsydäminen ihminen, joka halusi pelastaa karusti hylätyn pikkuperheen. Kaikeksi onneksi pennut selvisivät hyvän hoidon avulla ja ihan pian nämä vipeltäjät ovat valmiina muuttamaan omiin koteihin! Olgan tarhalla pennut saivat nimet LariskaFimaFiliaFoma ja Stepan. Emo sai hoitopaikan muualta, kuvissa on kuitenkin yksi kuva myös emosta.

Stepan on sympaattinen ja sydämellinen poika, joka rakastaa kaikkia ihmisiä varauksetta. Vauhdikkaasti Stepan tulee tutustumaan vieraisiinkin ihmisiin, joten ujostelu ei tämän pojan luonteenpiirteisiin kuulu.

Vielä Stepanin päivät kuluvat sisarusten ja muiden Olgan tarhan koirien kanssa peuhatessa. Pian kuitenkin koittaa se päivä, kun Stepanin olisi aika muuttaa omaan kotiin. Ja Stepan toivoo, että se sopiva koti löytyisi jo pian!

Pentujen emo on hieman kissaa isompi, joten mitään jättiläisiä näistä pennuistakaan tuskin kasvaa. Pieni koirakin on kuitenkin aito koira ja tarvitsee samoja asioita kuin isommatkin: tapakasvatusta, runsaasti ulkoilua ja muuta koiramaista aktiviteettia. Stepan ei siis varaa paikkaa sohvaperunana, vaan aktiivisen ihmisen reippaana koirakaverina!

Viipurin koirat - Stepan 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.