Elmeri

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

23.12.2014
Elmeri sai maailman parhaan joululahjan, kodin.

4.11.2014
Iloinen Elmeri tuntuu unohtuneen tyystin tarhalle. Elmerissä kun ei mitään vikaa ole, niin luulisi, että joku tämänkin hienon pojan huolisi?

Viikko toisensa jälkeen Elmeri hyvästelee tutut aitauskaverinsa, kun vanhat pennut lähtevät omiin koteihinsa ja uusia pentuja tulee tilalle, mutta Elmeri se vain pysyy tarhalla. Elmeri on iloinen, reipas ja suloinen poika, mutta on jollain tavalla jäänyt muiden varjoon. Kylmä talvi lähenee ja positiivinen Elmerikin ansaitsisi oman rakastavan kodin, missä saisi viettää huoletonta pennun elämää.

Viipurin koirat - Elmeri 29.11.2014

25.9.2014
Elmeri on iloinen, reipas, avoin ja kaikin puolin valloittava koirapoika. Mistähän löytyisi oma koti mahtavalle Elmerille?

Elmeri päätyi kesällä muutaman muun pennun kanssa paikallisen eläinsuojelijan huostaan. Siellä pennut saivat varttua ja vahvistua hetken, ennen kuin ne vietiin Irinan tarhalle odottamaan omia koteja. Nyt Elmeri haaveilee omasta loppuelämän kodista, jonne pääsisi muuttamaan mahdollisimman pian!

Elmeri ei turhia jää tuumailemaan tullako tervehtimään tarhavieraita vai ei. Poika kirmaa iloisena vastaan heti aitaukseen astuttua ja on silminnähden onnensa kukkuloilla kun vieraat ihmiset antavat sille rapsutuksia ja huomiota. Elmeri vaikuttaa oikein reippaalta, iloiselta ja ystävälliseltä pennulta, joka nauttii suuresti ihmisten kanssa seurustelusta.

Elmeristä kasvanee ainakin keskikokoinen poika. Sen toiveissa olisi koti, jolla olisi riittävästi aikaa ja jaksamista touhuta nuoren koiran kanssa. Alussa monet uudet asiat voivat jännittää pientä Elmeriä, mutta omistajan kannustavalla ja rohkaisevalla asenteella päästään jo pitkälle.

Elmeri ei ehkä erotu muiden pentujen joukosta niin hyvin kuin jotkin erikoisemman näköiset ja väriset pennut, mutta poika toivoo kovasti, että joku ihana ihminen sen silti huomaisi sillä mitään vikaa tässä pikkuisessa ei ole. Elmeri ei halua unohtua tarhalle kasvamaan aikuiseksi pojaksi vaan päästä omaan rakastavaan kotiin ennen kylmän talven tuloa.

Viipurin koirat - Elmeri 11.10.2014

Viipurin koirat - Elmeri 20.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.