Valma

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

18.1.2014
Valma sai kodin Espoosta.

10.1.2014
Reipas pieni Valma muutti kotihoitoon Helsinkiin. Valma rakastaa kaikkia ja odottaa innolla vieraita.

20.12.2013
Pieni säihkysilmäinen Valma ei malttaisi hetkeäkään olla pusuttelematta vieraita, ja kovin vastustamaton tyttö tämä pikku neiti onkin!

Valma päätyi tarhalle veljiensä Valon ja Vertin kanssa. Pentutalossa on kova vilinä ja meno, sillä joulukuussa tarhalle on hylätty kymmeniä pentuja. Jotenkin olisi nyt näiden mustien sisarusten erotuttava, jotta onni olisi myöden ja oma koti löytyisi.

Valma on sisaruksista reippain, ja hyvin luottavaisin mielin ottaa kaikki vieraat vastaan. Pienet valkoiset tassunpäät nousevat kohti ja pyytävät päästä syliin. Sylissä oleminen on aina kovin jännittävä hetki pikkuiselle, mutta pian jo lämmin pieni kieli käy ja ilmoittaa kuinka ihana juttu tämä syliin pääseminen olikaan. Pikku-Valma kipittelee innoissaan ympäri aitausta eikä hetkeäkään, kun se on jo uudelleen pyytämässä syliin.

Valma vaikuttaa reippaalta, iloiselta ja avoimelta tytöltä, ja sen suurin toive olisikin löytää oma koti - maailman paras joululahja! Valma toivoo itselleen ihmistä, joka on valmis totuttamaan tyttöä pikku hiljaa uusiin asioihin ja tilanteisiin eikä hylkää sitä koskaan.

Viipurin koirat - Valma

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.