Reko

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

27.11.2014
Pikku-Reko pääsi omaan kotiin.

23.10.2014
Hieman huonon alun elämälleen saanut Reko toipuu suolistotulehduksesta kovaa vauhtia Kouvolan seudulla.

Rekon kyselyihin vastaa Noora. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Nooran tavoittaa numerosta 040 8342427, soittoaika ma-pe klo 15-16. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

11.10.2014
Rekosta ei oteta juuri nyt enempää kyselyitä vastaan. Poika ei voi hyvin ja se laihtuu. Reko on viety Viipurissa kotihoitoon.

21.9.2014
Reko on kovin sympaattinen ja rauhallinen poika. Reko on reipastunut jo kovasti, eikä vieraat ihmiset sitä pahemmin ujostuta!

Reko ja sen veli Roope päätyivät kesällä paikallisen eläinsuojelijan huostaan. Siellä pojat saivat varttua ja vahvistua hetken, ennen kuin ne vietiin Irinan tarhalle odottamaan omia koteja. Toivottavasti onni potkaisisi veljeksiä pian ja matka omaan kotiin saisi alkaa!

Reko on veljeksistä aavistuksen ujompi. Se tulee kyllä iloisesti tutustumaan, mutta syliin nostaminen vielä jännittää sitä kovin. Sylissä se kuitenkin odottaa hyvin kiltisti, kun kuvia otetaan.

Reko on kaunis ja siro poika. Se on todennäköisesti ollut huonolla ruualla ihan pikkupentuna, minkä vuoksi sen tarvitsisi päästä pian kotiin vahvistumaan ja saamaan laadukasta penturuokaa. Eiköhän sen kasvu ala kirimään, kunhan hyvä penturuoka olisi joka päivä taattua.

Reko vaikuttaa oikein suloiselta ja sympaattiselta pojalta. Se on vielä varsin rauhallinen pentu, mutta todennäköisesti vauhtia alkaa löytyä siitä aivan eri tavalla, kun se pääsee kotiin ja omien ihmistensä seuraan.

Rekosta kasvanee keskikokoinen poika. Emme tiedä, mitä rotuja veljeksissä voisi olla, mutta ainakin hienot kauneusgeenit on jostain peritty. Ulkonäkö ei kuitenkaan saa koskaan olla suurin syy koiran valinnassa, vaan Reko tarvitsee pitkäjänteisen, reippaan omistajan, joka jaksaa talsia Rekon rinnalla niin elämän mutkat kuin mäetkin. Reko ei halua kuulla, että avioero, uusi kumppani tai muutto on sellainen asia, jonka vuoksi Reko laitetaan etsimään uutta kotia. Mutta jos olet harkinnut asian ainakin sataan kertaan, odottaa Reko yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Reko 13. & 20.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.