Malla

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2014

18.12.2014
Malla ilahduttaa nyt omassa kodissaan.

29.9.2014
Malla on todella kaunis, hiukan ujo tyttö joka odottaa omaa rakastavaa kotia Somerolla.

Malla on kotihoidossa olleessan reipastunut. Vieraita ihmisiä käydään moikkaamassa, kunhan vieras jaksaa olla rauhallinen. Vieraat hieman vielä ujostuttavat, mutta Malla tulee jo omalta porukalta silityksiä hakemaan ja voi kuinka ihanaa onkaan olla rapsutettavana.
Dentastixpussi kun rapisee niin tyttö aivan villiintyy ja tämä herkku kelpaa vieraaltakin ihmiselta. Malla ei tunnu parempaa herkkua tietävän ja tuntuu olevan valmis tekemään mitä vain tämän herkkupalan eteen.

Malla on kova tyttö leikkimään muiden hoitopaikan koirien kanssa. Tällöin tyttöä ei ujostuta pätkääkään, vaan Malla painelee pitkin pihoja pilke silmäkulmassa muiden koirien kanssa. Mallalla voisi olla uudessa kodissa reipas koirakaveri näyttämässä Mallalle kotikoiran mallia.
Malla ei ole haukkuherkkä ja hihnakävelyjä ollaan myös hiukan aloiteltu opettelemaan hoitopaikassa. Päivä päivältä Malla tulee rohkeammaksi.

Kunhan Malla saa rauhassa ihmetellä kotikoiran elämään, saa tytöstä varmasti mitä uskollisimman ja ihanan ystävän arkea jakamaan

Mallan kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

17.7.2014
Malla on kovin kaunis pentu, mutta sen rohkeus ei vielä oikein toistaiseksi riitä tuttavuuden tekemiseen ja tyttö tarkkailee ihmisiä hiukan kauempaa.

Malla ja sen viisi sisarusta, Metku, Muisku, Maura, Mai ja Mortti, tuotiin Irinan tarhalle heinäkuun alussa. Pennut olivat eläneet kaatopaikalla yhdessä emonsa kanssa, mutta ilmeisesti niiden olemassaolo sielläkin oli häirinnyt jotakuta niin paljon, että emo ammuttiin. Muutama avulias ja eläinrakas ihminen oli kuullut kaatopaikalla ilman emoa elävistä pennuista, ja he kävivät hakemassa pennut parempaan turvaan.

Malla ei ole ainakaan vielä ihan yhtä reipas kuin monet sen sisarukset, mutta kovasti tyttöä silti ympärillä häärivät ihmiset ja heidän puuhansa tuntuvat kiinnostavan. Kun aitauksessa viettää tarpeeksi aikaa, uskaltautuu Mallakin tulla varovasti haistelemaan vieraita. Tyttö makoilee muiden pentujen vieressä puolinukuksissa eikä tunnu häiriintyvän vaikka ihminen melkein vieressä istuukin.

Mallasta kasvaa ainakin keskikokoinen tyttö. Ujona pentuna se tulee varmasti tarvitsemaan tukea ja rohkaisua uudelta ihmiseltään, jotta siitä kasvaa reipas ja tasapainoinen koira. Jos sinulla on aikaa ja olet valmis tekemään töitä pennun rohkaistumisen eteen, voisi Malla varmasti mielellään muuttaa luoksesi!

Viipurin koirat - Malla 13.7.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.