Ansa

Sukupuoli: narttu
Koko: n. 50 cm
Syntymäaika: 5/2013

4.9.2014
Ansa sai kodin hoitopaikastaan Nurmijärveltä.

27.5.2014
Ansa muutti kotihoitoon Nurmijärvelle.

Ansa kiidätettiin Suomeen hoitoon, koska se oli saanut tassuunsa vamman. Nyt haava on parantunut ja tyttö on valmis etsimään omaa kotia.  Ansa on hyvin energinen ja puuhakas koira, niin hyvässä kuin pahassa. Kuten moni nuori koira, se vaatii tekemistä tai keksii sitä kyllä itse. Leikkisä koirakaveri olisikin Ansan toivelistalla, koska tytöllä riittää virtaa. Elämä Ansan kanssa vaatii omistajalta hyvää huumorintajua, sillä Ansa on nokkela keksimään kaikenlaista yllätystä.

Ansa osaa kävellä hihnassa nätisti, mutta tekee tarpeensa vielä mieluiten aidatulle pihalle. Ansalla on vähän vahtiviettiä, mutta se on silti ehdottoman ystävällinen vieraille. Ansa voi myös haukkua jäädessään yksin kotiin, joten kerrostalo ei sovi uudeksi kodiksi. Koira- tai kissakavereiden kanssa kotiinjääminen sujuu kuitenkin paremmin. Ansa on kotihoitopaikassaan tottunut myös hevosiin.

13.12.2013
Ansa on pysynyt varsin sirpakan kokoisena koirana, aivan kuten siskonsa Aava. Molemmat ovat suloisia, mutta Ansa on reippaampi.

Viipurin koirat - Ansa

8.9.2013
Ansa on kuukaudessa kasvanut siskostaan ohi ja samalla rohkaistunut huomattavasti. Nyt Ansa tervehtii meitä iloisesti ja silittelykin jo kelpaa.

Katso video Ansan hauskasta loiskuttelusta ammeessa:

Viipurin koirat - Ansa

12.8.2013
Suloinen Ansa telmii muiden pentujen kanssa iloisena, mutta ihmiset vielä vähän jännittävät tätä tyttöä.

Ansa jakaa siskonsa Aavan tavoin pentuaitauksen, jossa vilistää useampi pikku pentu. Kuumana hellepäivänä voimat kuluvat kuitenkin nopeasti, ja pienen painin jälkeen Ansa lepäileekin varjossa suojaisessa nurkassa. Ihmiset jännittävät vielä kovasti pientä Ansaa eikä tyttöä saa tällä kertaa vielä napattua syliin kuvattavaksi. Toivommekin, että Ansa pääsisi pian omaan kotiin reipastumaan.

Viipurin koirat - Ansa

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.