Ville

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2013

27.3.2014
Ville matkusti omaan kotiin.

16.12.2013
Villestä on parissa kuukaudessa varttunut komea, iloinen poika, joka rakastaa ihmisseuraa yli kaiken! Ville kaipaisi kovasti jo omaan kotiin, mistähän kiltille Villelle löytyisi se oma ihminen? 

Viipurin koirat - Ville & Maikki 1.3.2014

10.10.2013
Villeä vielä ihan vähän jännittää syliin nostaminen, mutta kauaa poika ei jaksa asiaa murehtia. Saahan samalla ihanaa ihmisseuraa ja rapsutuksia!

Ville ja sen siskot Vanda ja Vellamo hylättiin Irinan tarhalle. Sisarukset laitettiin noin kymmenen muun samaa ikää olevan pennun joukkoon, ja sieltä käsin ne koittavat nyt hurmata tarhalla kävijöitä, jotta kutsu omaan kotiin kävisi. Kun kumpikaan sisaruksista ei ole mitenkään huomiota herättävän erikoisen näköinen, on kovin suuri riski siitä, että ne molemmat joutuvat odottelemaan kotiin kauan.

Siskonsa tavoin Ville vaikuttaa vielä kohtuullisen rauhalliselta pennulta. Välillä se istahtaa miettiväisenä katsomaan muiden pentujen touhuja, aivan kuin ei olisi aivan varma siitä, pitääkö riehakkaampien pentujen painileikkejä kovinkaan järkevinä. Voi hyvin olla, että jo pian Ville mennä rynnii joukossa aivan kuin kaikki muutkin - ja omassa kodissa sitä vauhtia vasta voi löytyäkin.

Ville ei siis halua pelkäksi sohvaperunaksi eikä korttelinkiertäjäksi. Metsän tuoksut, sammal tassujen alla ja puista lehahtavat linnut saisivat Villen takuulla tyytyväiseksi. Mutta ei Ville ihan ehdoton vaatimuksissaan ole: kaupunkimainenkin ympäristö Villelle varmasti kelpaa, kunhan uusi omistaja lupaa, ettei lenkkeily ja muu koiran kanssa puuhastelu ala kyllästyttämään monenkaan vuoden yhteiselon jälkeen.

Viipurin koirat - Ville

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.