Hilly

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: pienehkö (10kg, 38cm)
Syntymäaika: 9/2013

29.4.2014
Hilly muutti omaan kotiin.

9.2.2014
Reipas yskästään toipunut Hilly odottelee kotiehdokkaiden yhteydenottoja Helsingissä.

Hillyn kotihoitaja kertoo: "Hilly on valloittava tyttö: iloinen, reipas ja sosiaalinen pentu, jonka elämänilo näkyy pilkkeenä silmissä. Hilly rrrakastaa ihmisiä, toisia koiria, herkkuja, leluja ja ennen kaikkea maharapsutuksia. Kun asunnossa kävelee, saa olla todella tarkkana mihin astuu, niin nopea on Hilly liikkeissään kun se heittäytyy selälleen ihmisen jalkoihin ja pyytää edes vähän rapsuttamaan masua =) Hihnasta Hilly ei ole millänsäkkään, eikä muutenkaan oikeastaan mistään, se suhtautuu kaikkeen avoimin mielin. Hillylle maailma on suuri seikkailu, se tarvitsisi vain jonkun kulkemaan kanssaan."

Hillyn yhteyshenkilönä toimii Kristiina, kristiinavk(at)gmail.com. Otathan itse yhteyttä yhteyshenkilöön adoptiohakemuksen täytettyäsi. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

Viipurin koirat - Hilly

29.1.2014
Hilly pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa yhteydenottoja Tuusulassa.

Hillystä ei kuitenkaan oteta kyselyitä vastaan juuri nyt, sillä se sairastaa yskää ja on toipilas. Hilly kylmettyi pahasti tarhalla ja sen flunssa kehittyi keuhkokuumeeksi.

22.12.2013
Hilly-pienokainen on aivan liian suloinen. Iloinen tyttö seuraa kintereillä uteliaana ja nauttii kiitollisena saamastaan huomiosta ja rapsutuksista.

Hilly ja sen sisarukset Hector ja Hertta ovat syystä tai toisesta hylätty, ja nyt kolmikko tekee parhaansa löytääkseen omat kodit ennen talven hyytäviä pakkasia.

Hilly vaikuttaa avoimelta ja reippaalta pennulta, joka uteliaana on työntämässä pientä nenäänsä taskuihin, josko sieltä vielä muutama nami löytyisi. Tyttö ilahtuu suuresti ihmisten seurasta, mutta syliin ottaminen vetää pienen pennun vähän totiseksi. Nopeasti pikkuinen kuitenkin huomaa, ettei se ollut lainkaan ikävä juttu ja ihan mukavaltahan se sylissä olo tuntuukin.

Hilly etsii sitoutumiskykyistä ihmistä, jolla on aikaa ja jaksamista pienen pennun kanssa. Hillystä kasvaa takuulla upea, kaunis neitokainen, mutta käytöstapoja täytyy myös tytön kanssa harjoitella. Tyttö nauttisi pitkistä metsälenkeistä uuden omistajansa kanssa, ja varmasti myös jokin koiramainen harrastus olisi Hillyn mieleen.

Viipurin koirat - Hilly

Viipurin koirat - Hilly

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.