Hertta

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

18.2.2014
Hertta sai kodin Lohjalta.

17.1.2014
Hertta pääsi Suomeen kotihoitoon. Sovitusti Herttaa pääsee tapaamaan hoitopaikkaan Turkuun.

Viipurin koirat - Hertta

22.12.2013
Kaunis Hertta-tyttö ei ihan uskalla vielä omaehtoisesti tulla vieraiden luokse. Tyttöä jännittää kovasti, ja olisikin tärkeää, että Hertta löytäisi pikaisesti oman kodin.

Hertta ja sen sisarukset Hector ja Hilly ovat syystä tai toisesta hylätty, ja nyt kolmikko tekee parhaansa löytääkseen omat kodit ennen talven hyytäviä pakkasia.

Pentuaitauksessa riittää menoa ja melskettä, kun monet riehakkaat ja innokkaat pennut hyppivät vieraita vasten saadakseen huomiota ja rapsutuksia. Sisällä pentutalossa piilottelee osa hieman ujommista pennuista, joista yksi on suloinen Hertta. Silittelen rauhallisesti tyttöä, ja se antaa minun olla vieressään vaikka onkin hieman jännittynyt. Lopuksi pikku Hertta nostetaan kuvattavaksi ja tyttö suoriutuu siitä oikein hyvin.

Hertta kaipaa kotia, jossa ymmärretään, että pieni tyttö ei ole elämässään toistaiseksi vielä kovin paljoa nähnyt. Ihminen, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä panostaa hieman ujomman tytön sopeuttamiseen, olisi Hertalle juuri se oikea. Kotioloissa tästäkin tytöstä voi nopeasti kuoriutua reipas ja iloinen tyttö, ja oman kodin löytyminen olisikin pikku-Hertan suurin toive.

Viipurin koirat - Hertta

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.