Unelma

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

27.11.2014
Siskokset saivat yhteisen kodin.

13.10.2014
Tämä liikuttava tyttö vie kenen vain sydämen mennessään. Unelma hylättiin siskonsa kanssa tarhalle, ja nyt tyttö voi vain odottaa, että joku haluaisi sen omakseen.

Unelma ja siskonsa Anelma hylättiin Irinan tarhalle loppusyksystä. Voimme vain arvailla, miksi joku halusi niistä eroon. Ehkä entinen omistaja ei jaksanut enää huolehtia kasvavista pennuista vaan katsoi parhaaksi näyttää niille ulko-ovea. Toivomme kuitenkin, että nyt siskosten onni kääntyy ja niille löytyisi hyvät ja rakastavat kodit Suomesta.

Kun tapaamme ensimmäisen kerran, Unelma katselee varovaisesti kulmiensa alta anteeksipyytelevän näköisenä. Se näyttää siltä, kuin ei uskoisi, että joku on kiinnostunut juuri siitä ja haluaa tulla antamaan juuri sille huomiota ja rapsutuksia. Kun astun kyykkyyn sen viereen, tyttö laskee nöyrästi päänsä käsieni päälle ja sulkee silmänsä ikään kuin unohtaakseen ympäristön ja muut koirat nauttien vain hellien silitysten tuomasta lyhyestä onnen tunteesta. Tuntuu melkein mahdottomalta kääntää sille selkänsä ja lähteä pois, niin sydämeen porautuva liikuttava katse ja olemus sillä on.

Unelma etsii ihmistä, jolle tämä koiratyttö tulee olemaan kaikki kaikessa. Unelmaa ei saa enää koskaan hylätä vaan siihen pitää sitoutua ehdottoman sataprosenttisesti koko se loppuelämäksi. Tarhaelämä on rankkaa ja lähestyvä talvi, kylmyys ja pimeys eivät ainakaan saa Unelman huolestuneita otsaryppyjä katoamaan. Unelma toivoo löytävänsä ihmisen, joka näyttäisi sille, että elämässä on paljon hyviä ja ihania asioita, joista voi nauttia. Turvallinen ja rakastava koti, jossa saisi elää iloista pennun elämää vailla huolta huomisesta, ovat asioita, joista tämä tyttö unelmoi.

Viipurin koirat - Unelma 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.