Nuusku

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

10.11.2014
Nuusku löysi oman kodin.

23.10.2014
Kuka huomaisi liikuttavan Nuuskun? Nuusku toivoo kotiehdokkaita kotihoitopaikkaansa Vihtiin.

25.9.2014
Nuusku on kaunis mustankirjava poika, joka on kaiken lisäksi iloinen, reipas ja ihmisiä yli kaiken rakastava pentu.

Pentuaitauksessa käy kova kuhina, kun tarhavieraat astuvat portista sisään. Nuusku-poika on ensimmäisten joukossa tervehtimässä vieraita ja ottaa ilolla pieni häntä viuhtoen kaikki vastaan. Syliin nostaminen saa Nuuskun vähän mietteliääksi ja jännittyneeksi, mutta hienosti pikkuinen jännittävästä tapahtumasta selviää ja mennä sipsuttaa entistä vikkelämmin tarhavieraiden jaloissa kuvaushetken loputtua.

Nuusku vaikuttaa ihan mahtavalta koirapojan alulta. Se on reipas, sosiaalinen, ystävällinen - ja ihan mahdottoman suloinen! Tässä pojassa on aineksia vaikka mihin ja joku saa taatusti hienon ystävän Nuuskusta. Vaikka Nuusku vaikuttaakin tarhalla reippaalta pojalta, muutto uuteen ympäristöön on aina jännittävä asia ja uudella omistajalla tuleekin olla riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä pienen pennun sopeuttamiseen uusiin asioihin ja tilanteisiin.

Nuuskua, kuten ei mitään muutakaan eläintä, tule kuitenkaan ottaa hetken mielijohteesta vaan päätöksen tulee olla tarkkaan harkittu ja moneen kertaan mietitty. Jos olet varma, että pystyt sitoutumaan ystävääsi koko sen loppuelämäksi eivätkä elämänmuutokset kuten esimerkiksi muutto tai avioero vaikuta kykyysi huolehtia pojasta, odottaa Nuusku malttamattomana yhteydenottoasi!

Nuuskun emo on kooltaan keskikokoinen, joten oletettavasti tämä poika ei ainakaan keskikokoista pienemmäksi ole jäämässä.

Viipurin koirat - Nuusku 13.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.