Viikuna

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

30.10.2014
Viikuna ilahduttaa nyt omassa kodissa.

18.9.2014
Voiko pieni pentu vielä liikuttavampi olla? Ihastuttava Viikuna ei yhtään ymmärrä miksi on joutunut hylätyksi, mutta nyt toivoo tassut ristissä josko oma koti pian löytyisi.

Viikuna oli hylätty Irinan tarhalle syyskuun alussa. Syitä hylkäämiselle voi vain arvailla. Omistaja luultavasti kyllästyi hoitamaan pientä pentua ja korjaamaan ikuisia pissalätäköitä, joten katsoi parhaaksi osoittaa Viikunalle ulko-ovea. Viikuna toivookin nyt onnensa kääntyvän ja jonkun ihanan ihmisen tarjoavan sille loppuelämän kotia.

Viikuna vaikuttaa iloiselta ja mukavan reippaalta pikku touhottajalta. Tyttö tervehtii aurinkoisena vieraita eikä näytä olevan erityisen järkyttynyt tarhalle joutumisesta. Sylissä oleminen on aina hiukan jännittävä tapahtuma, mutta hienosti Viikuna siitäkin selviytyy ja tulee entistä reippaammin tekemään tuttavuutta.

Tarhaolosuhteissa kasvaminen on erityisen ikävää etenkin juuri pienille pennuille, ja mitä nopeammin tytölle löytyisi koti, sen parempi. Viikuna lähtisi mielellään opettelemaan kotikoiran elämää Suomeen, kunha löytäisi ensin ihmisen, joka olisi valmis sitoutumaan siihen sataprosenttisesti. Viikuna ilahtuisi varmasti ikihyviksi omasta lämpimästä pedistä, kunnon ruoasta ja parista lelusta, unohtamatta kuitenkaan sitä kaikkein tärkeimpää: omaa, huolehtivaa ja turvallista kainaloa, joka pysyy vieressä vuodesta toiseen.

Viikunasta kasvanee keskikokoinen koira. Tyttö on valmis matkustamaan Suomeen lokakuun alussa.

Viipurin koirat - Viikuna 11.10.2014

Viipurin koirat - Viikuna 13. & 20.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.