Samanta

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni (n. 40 cm)
Syntymäaika: 2012

6.2.2014
Samanta sai kodin Jäälistä.

13.1.2014
Samanta on pieni ja ystävällinen villakoiratyttö, jota kuitenkin jännittää vielä moni asia.

Samanta oli haettu pois omistajaltaan, joka ei ollut huolehtinut pikkukoiran tarpeista lainkaan. Samanta on asunut ensimmäisen elinvuotensa lähes pelkästään häkissä, joten monet uudet asiat vielä jännittävät Samantaa. Samanta oli pelastettu häkistä hirmuisena takkukasana, mutta trimmauksen jälkeen harmaa karvapallo muuttui sieväksi villakoiratytöksi.

Samanta suhtautui meihin vieraisiin ihmisiin hieman varoen, mutta kuitenkin kovin ystävällisesti. Sitä tuntuivat jännittävän ympärillä pyörivät muut koirat, jolloin Samanta kainosti pyysi meiltä vierailtakin pääsyä syliin.

Koska Samantan elämän alkutaival on ollut kovin puutteellinen, etsii Samanta ymmärtäväistä omistajaa. Samanta ei halua elää loppuelämäänsä pumpulissa, mutta sille täytyy jaksaa esitellä uudet asiat ja tilanteet rauhallisesti. Samanta ei halua pelkäksi kauniiksi koristeeksi, vaan sen täytyy päästä elämään oikeaa koiranelämää. Koska villakoirien turkki vaatii aina paljon hoitoa, tulee uuden omistajan ymmärtää koiran tarpeet myös sen osalta.

Samanta on tottunut kissoihin ja tyttö voisi muuttaa uuteen kotiinsa koska tahansa.

Viipurin koirat - Samanta

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.