Aarni

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2013

6.2.2014
Aarni sai kodin Nurmijärveltä ja vaihtoi nimensä Urhoksi.

12.1.2014
Aarnia vielä jännittää moni uusia asia kovasti. Kunpa poika pääsisi pian kotiin unohtamaan kaikki ikävät asiat ja aloittamaan uuden elämän!

Aarni ja sen kaksi siskoa oli löydetty metsästä. Pentuparat oli hylätty sinne ja jätetty täysin oman onnensa nojaan. Onneksi paikalliset eläinsuojelijat kuulivat asiasta ja hakivat pennut turvaan.

Aarni ujostelee vielä kovasti uusia ihmisiä. Oma-aloitteisesti se ei meitä oikein uskalla lähestyä, joten kun se huomaa jonkun astuvan pentutaloon, kipittää Aarni koppiin piileskelemään. Hyvin kiltisti Aarni kuitenkin suhtautuu siihen, kun sen kuvaamista varten kaappaamme kopista syliin.

Koska Aarnia jännittää vielä kaikki uudet asiat, kaipaa Aarni omistajaa, joka osaa suhtautua ujoon pentuun ja kannustaen tutustuttaa sitä elämässä eteen tuleviin tilanteisiin ja asioihin. Aarnista kasvaa varmasti komea poika, joten toivottavasti Aarni pääsisi pian harjoittelemaan elämää kotioloissa! Aarni on valmis muuttamaan Suomeen helmikuun alussa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.