Bosia

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni-keskikokoinen (n. 40 cm)
Syntymäaika: 04/2010

6.1.2014
Bosia sai kodin Tervolasta, Lapista.

5.12.2013
Vuosia tarhalla odottanut Bosiaa onnisti vihdoin ja se pääsi Suomeen kotihoitoon. Reipas Bosia odottelee kotiehdokkaita Vihdissä.

4.12.2012
Bosia on joutunut odottamaan kotia oudon pitkään - onhan se mukava, ihmisistä pitävä töppöjalkainen koira, jollaiset yleensä saavat kodin melko nopeasti. 

Bosia asuu Olgan tarhalla noin 10 muun koiran kanssa ulkoaitauksessa. Joukossa on sekä uroksia ja narttuja. Bosian määräileväisyyteen taipuvainen luonne nostaa välillä päätään, mutta isompiensa joukossa tällainen pikkumies ei vain voi olla se kukkulan kuningas, joka Bosia haluaisi kovasti olla. 

Ehkäpä jossain on se oikea koti Bosiallekin? Sellainen, jossa Bosia saa kajauttaa päivittäiset hau-haunsa ilman, että niitä katsotaan pahalla, ja arvostetaan sen päättäväistä luonnetta. Entisenä kotikoirana Bosia olisi valmis sopeutumaan kotielämään monia tarhakavereitaan nopeammin.

Katso video Bosiasta:

Viipurin koirat - Bosia 7.4.2013

Viipurin koirat - Bosia

---

Bosia on ihastuttava poika ihmisten kanssa. Se rakastaa huomiota ja pitää lapsista. Muita koiria kohtaan Bosia on määräilevä ja uroksia kohtaan tosi äijä.

Bosiakin on joskus ollut kotikoirana, sillä se kulkee kauniisti hihnassa ja pitää kovasti autoilusta. Bosialle etsitään kotia ainoastaan omakotitalosta, sillä herra on aika puhelias ja sen ääni on kuuluva ja kantava. Uroksen kaveriksi ei Bosiaa luovuteta. Mahdollinen narttukoirakin saa olla hyvähermoinen ja pitkäpinnainen jaksaakseen pojan määräilyn. Bosia sopisi varmasti parhaiten ainoaksi koiraksi perheeseen, jossa lapsetkin ovat jo leikki-ikää vanhempia. Korkeudeltaan Bosia on noin 40 cm ja se on kastroitu.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.