Lariska

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

8.12.2014
Lariska sai oman kodin.

16.10.2014
Iloinen Lariska on varsinainen vipeltäjä! Tämä pikkutyttö ei jää jahkailemaan, vaan vauhdikkaasti se tulee tekemään tuttavuutta jokaisen vieraan kanssa.

Viisi pientä pentua ja emo löytyivät elokuussa pietarilaisesta roskasäiliöstä. Pennut olivat nälkiintyneitä ja likaisia, mutta onneksi paikalle sattui hyväsydäminen ihminen, joka halusi pelastaa karusti hylätyn pikkuperheen. Kaikeksi onneksi pennut selvisivät hyvän hoidon avulla ja ihan pian nämä vipeltäjät ovat valmiina muuttamaan omiin koteihin! Olgalla pennut saivat nimet Lariska, Fima, Filia, Foma ja Stepan. Emo sai hoitopaikan muualta, kuvissa on kuitenkin yksi kuva myös emosta.

Lariska on pentueen ainoa tyttö, mutta mikään hienohelmaprinsessa Lariska ei silti ole. Lariska juoksee ja painii veljiensä kanssa sinnikkäästi, vaikka kooltaan onkin veljiään pienempi.

Lariska suhtautuu vieraisiin ihmisiin avoimesti ja reippaasti. Yhtään ujostelematta Lariska tulee tekemään tuttavuutta ja häntä vipattaen on heti valmis kiipeämään syliin asti. Lariska vaikuttaa avoimelta ja sydämelliseltä tytöltä, joka sopeutuu varmasti monenlaiseen menoon mukaan.

Pentujen emo on hieman kissaa isompi, joten mitään jättiläisiä näistä pennuista tuskin kasvaa. Pieni koirakin on kuitenkin aito koira ja tarvitsee samoja asioita kuin isommatkin: tapakasvatusta, runsaasti ulkoilua ja muuta koiramaista aktiviteettia. Lariska vaikuttaa aktiiviselta tytöltä, joten senkään puolesta Lariska ei halua sohvankoristeeksi, vaan iloiseksi ja reippaaksi ulkoilu- ja vaikka harrastuskaveriksikin. 

Viipurin koirat - Lariska 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.