Niisku

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

11.12.2014
Niisku sai kodin Helsingistä.

28.9.2014
Pikku-Niisku pääsi kotihoitoon Vihtiin ja odottaa siellä sopivia kotiehdokkaita.

21.9.2014
Alun varovaisuus on kadonnut ja Niisku aivan pakahtuu onnesta ihmisten antaessa sille huomiota! Pieni Niisku ei sylissäkään malttaisi muuta tehdä kuin antaa poskisuudelmia!

16.8.2014
Niisku on hyvin kiltinoloinen tyttö: vähän varoen se tulee tekemään tuttavuutta, mutta on kovin onnellinen, kun saa pienenkin hetken huomiota.

Niisku on vaikuttaa vielä kovin vaatimattomalta tytöltä: kun se lähestyy meitä, on se ilme vähän anteeksipyytelevä. Ihanko oikeasti halusit rapsuttaa juuri minua? Vaikka Niiskua aavistuksen jännittääkin vieraiden ihmisten huomio, on se kuitenkin siitä niin otettu, että se voittaa pienen alkujännityksen nopeasti. Sen jälkeen Niisku ei malttaisi jättää meitä ollenkaan, ja sylistä tulee sille maailman paras paikka.

Niisku viettää nyt aikaansa Irinan tarhalla isossa pentulaumassa. Siellä koirien keskinäiset käyttäytymistavat tulevat hyvin haltuun, mutta muuten maailma jää kovin rajatuksi. Siksi Niisku toivoo, että oma koti löytyisi pian. Mitä nopeammin pentu pääsee tarhalta totuttelemaan elämään kotioloissa, sitä helpommin se yleensä sujuu.

Vielä Niisku on rauhallinen ja vähän varovainen tyttö, mutta kunhan tyttö kotiutuu, voi energiaa ja vilkautta tulla roppakaupalla lisää. Siksi uuden omistajan tulee olla valmis panostamaan niin arkiseen touhuamiseen ja ulkoiluun kuin tapakasvatukseenkin. Kun perustaidot on hallussa, on yhteiselämä mukavaa niin koiralle kuin omistajallekin.

Viipurin koirat - Niisku 13.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.