Saana

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

10.1.2014
Saana sai kodin Nummelasta.

27.12.2013
Saana on rohkaistunut kotihoidossa paljon, ja tuttujen kesken Saana on jo iloinen ja reipas tyttö.

Saana odottaakin jo kovasti tulevan omistajan yhteydenottoa! Kotihoitopaikassa on useita muita koiria sekä kissoja, ja Saana tulee kaikkien kanssa toimeen sujuvasti.

5.12.2013
Vähän ujo Saana pääsi Suomeen kotihoitoon reipastumaan. Kaunista Saanaa pääsee tapaamaan Vihtiin.

13.11.2013
Vieraat ihmiset vielä jännittävät ujoa, mutta kaunista Saanaa. Sylissä oleminenkin saa tytön ilmeen kovin totiseksi, ja olisikin hyvä, että pieni Saana pääsisi pian pois tarhalta omaan kotiin reipastumaan.

Pentuaitauksessa käy kova vilinä, kun innokkaat pusuttelijat hyppivät ja pomppivat rapsutuksien ja namien toivossa. Sisälle pentumökkiin on sen sijaan jäänyt tuumailemaan muutama ujompi pentu, mukaan lukien kaunis vaalea Saana. Tytön saa kuitenkin nostettua syliin, ja sekös pientä neitiä kovin ihmetyttääkin. Kauniisti Saana antaa itseään kuitenkin kosketella vaikka sitä silmin nähden jännittääkin.

Saana kaipaa omistajaa, jolla riittää kärsivällisyyttä ja aikaa ujon pennun totuttamiseen ja sopeuttamiseen uusiin asioihin ja tilanteisiin. Oma lämmin peti, kunnollinen ruoka ja ihmisseura ovat niitä asioita, mitä pikkuinen pentu nyt kaipaisi. Saana toivoisi kovasti, että joku ihana ihminen sen huomaisi, ettei sen tarvitsisi jäädä tarhalle värjöttelemään pitkän talven ajaksi.

Saana on rokotusten puolesta valmis heittämään hyvästit Viipurille joulukuun alun jälkeen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.