Mushka

Sukupuoli: narttu
Koko: jäänee pieneksi
Syntymäaika: 11/2013

3.4.2014
Mushka matkusti omaan kotiin.

21.2.2014
Mushka on pieni mutta eloisa tyttö! Jos elämästäsi puuttuu pienen koiran verran vauhtia, tutustuthan suloiseen Mushkaan.

Mushka ja sen siskot Montana ja Mira sekä emo Mami löytyivät kadulta hylättyinä. Miksi joku oli pienen Mamin vielä pienempien pentujen kanssa heittänyt julmasti pihalle keskellä talvea, sitä emme tiedä. Mutta onneksi Olga kuuli pesueen hädästä ja kävi pelastamassa koko porukan tarhalleen.

Mushka on pentueen pienin. Mushka ei kuitenkaan halua käsilaukkukoiraksi, vaan Mushka tarvitsee koiramaista elämää siinä kuin isotkin koirat. Mushka on tällä hetkellä iloinen tyttö, jota vieraat ihmiset vielä vähän jännittävät. Kiltisti Mushka kuitenkin antaa ottaa syliin, vaikka tuntemattoman ihmisen käsittely sitä jännittääkin. Uuden omistaja tuleekin varautua siihen, että menneisyys voi aluksi näkyä Mushkassa: uudet tilanteet ja asiat voivat vähän jännittää, mutta rauhallisella totuttamisella Mushka varmasti tottuu mihin tahansa.

Mushkan emo Mami on kooltaan vain noin 5 kg painava ja 25 cm korkea. Mushka saattaa jäädä emonsa kokoluokkaan - tai sitten ei. Mutta eipä pikkuinen Mushka miksikään ihan jättiläiseksi voi kasvaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.