Roope

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

30.10.2014
Roope ilahduttaa nyt omassa kodissa.

21.9.2014
Roope hapsukorva on mahdottoman suloinen poika! Roope on kovin iloinen ja sosiaalinen pentu, joka haaveilee pikaisesta matkasta Suomeen ja omaan kotiin.

Roope ja sen veli Reko päätyivät kesällä paikallisen eläinsuojelijan huostaan. Siellä pojat saivat varttua ja vahvistua hetken, ennen kuin ne vietiin Irinan tarhalle odottamaan omia koteja. Toivottavasti onni potkaisisi veljeksiä pian ja matka omaan kotiin saisi alkaa!

Roope on veljeksistä rohkeampi. Se juoksee innoissaan vastaan ja hakemaan silityksiä. Kuitenkin syliin nostaminen jännittää Roopea aavistuksen, eihän poika ole aiemmin sellaiseen saanut tottua. Mutta kiltisti Roope asettuu sylissä kuvattavaksi ja onneksi niin, ovathan ne kuvat se avain Suomeen pääsemiseksi.

Roope vaikuttaa iloiselta ja sosiaaliselta pojalta. Sen olemuksessa on vielä kuitenkin aavistus varovaisuutta, joten uudessa kodissa pitää varautua siihen, että aluksi Roopea voi uudet tilanteet vähän jännittää. Mutta Roope on selvästi niin reipas poika muuten, että rauhallisella ohjaamisella se varmasti tottuu äkkiä myös uusiin asioihin ja ihmisiin.

Roopesta kasvanee keskikokoinen poika. Emme tiedä, mitä rotuja veljeksissä voisi olla, mutta ainakin hienot kauneusgeenit on jostain peritty. Ulkonäkö ei kuitenkaan saa koskaan olla suurin syy koiran valinnassa, vaan Roope tarvitsee pitkäjänteisen, reippaan omistajan, joka jaksaa talsia Roopen rinnalla niin elämän mutkat kuin mäetkin. Roope ei halua kuulla, että avioero, uusi kumppani tai muutto on sellainen asia, jonka vuoksi Roope laitetaan etsimään uutta kotia. Mutta jos olet harkinnut asian ainakin sataan kertaan, odottaa Roope yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Roope 13. & 20.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.