Hilma

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

10.4.2014
Hilma sai matkalipun Suomeen.

15.2.2014
Hilma on kuin pieni sudenpentu! Kaunis Hilma on eloisa tyttö, joka haaveilee aktiivisesta omistajasta.

Hilma hylättiin Irinan tarhalle, kun tyttö oli noin parikuinen. Aluksi Hilma oli varsin järkyttynyt tarhalle joutumisesta, eikä tyttö uskaltanut tulla pentutalon kopista edes ulos. Mutta viikot tarhalla ovat saaneet Hilman rohkaistumaan kovasti, ja nyt Hilma juoksee jo innoissaan tutustumaan vieraisiinkin ihmisiin. Syliin nostaminen Hilmaa kuitenkin vielä vähän jännittää, mutta kiltisti Hilma kuitenkin odottaa siinä kuvien ottamista.

Hilma vaikuttaa varsin vilkkaalta ja elämäniloiselta tytöltä. Kimakasti haukkuen se tervehtii niin meitä kuin toisia pentujakin, mutta se haukkuminen on vain pohjatonta intoa, kun kerrankin tarhalla tapahtuu jotain hauskaa. Hilman voisi kuvitella viihtyvän sellaisen omistajan kanssa, joka pitää metsässä samoilusta ja muusta puuhailusta ulkona koiran kanssa. Iloinen Hilma pitäisi varmasti myös koirakaverista, joka näyttäisi Hilmalle reipasta esimerkkiä, jos joku uusia asia elämässä alkaa ujostuttamaan.

Viipurin koirat - Hilma

Viipurin koirat - Irinan tarhalla 1.3.2014

Viipurin koirat - Hilma

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.