Loki

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskik-suuri (59 cm)
Syntymäaika: 11/2011

22.2.2014
Loki sai kodin!

28.12.2013
Komea Loki-koira on ilo silmälle! Reipas Loki etsii kotia tai hoitopaikkaa. Loki on kastroitu marraskuussa ja se on hoidossa Vantaalla.

Loki rakastaa leluja ihan hirmuisesti ja harrastaa mielellään juoksu- ja painileikkejä narttukoirien kanssa. Loki on kiva lenkkikaveri ja se kulkee hihnassa hienosti vetämättä. Ihmistensä ja tavaroidensa suhteen se on jossain määrin omistushaluinen. Omaa väkeään kohtaan Loki on kiltti, mutta kotiin tuleviin vieraisiin se saattaa suhtautua hiukan varautuneesti ensikohtaamisella. Lokin sydän sulaa kuitenkin nopeasti ja epävarmuus väistyy hetken päästä. Kissoihin Loki näyttäisi suhtautuvan sen verran innokaasti, että asia vaatii vielä opettelua. Hoitopaikan kissat ovat katsoneet turvallisemmaksi pysyä koiraportin toisella puolella. Opettelua vaatii myös hoitotoimenpiteiden sietäminen.

Lokilla on taipumusta vahtia jonkin verran ja se saattaa ilmoittaa epäilyttävistä asioista haukahtamalla, joten paras asuinmuoto sille olisi omakoti-, paritalo tai rivitalo. Nykyisessä hoitopaikassa se ei kuitenkaan ole naapurista kantautuvista äänistä välittänyt. Loki sopii reippaan tyttökoiran kaveriksi tai ainoaksi koiraksi kotiin, jossa on jo aikaisempaa koirakokemusta. Joku harrastus saattaisi olla pojalle mieleen. Hauskannäköisestä Lokista saa joku upean koiraystävän!

 

Viipurin koirat - Loki

1.11.2013
Loki on reipas ja energinen nuorimies, joka etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

Loki muutti kotihoitopaikkaan odottamaan uutta kotia. Kotihoitaja kertoo pojasta näin:

"Loki on persoonallinen nallekarhu (säkä n. 60 cm), joka viihtyy hyvin sohvalla, saunan lauteilla ja ulkona leikkimässä. Hän tervehtii vieraita haukkumalla, mutta pienen hetken kuluttua tulee rapsutettavaksi. On rohkea ja utelias nuori herra. Liittyy mielellään perheen kanssa tutkimaan ja tekemään asioita.

Loki tulee mainiosti toimeen narttujen kanssa, mutta urosten suhteen on valikoiva. Yksi jäädessään ei tuhoa paikkoja, mutta tuntee hieman eroahdistusta. Pienen tovin jälkeen kuitenkin rauhoittuu, lopettaa elämöinnin ja jää odottamaan kiltisti.

Hihnassa Loki ei vedä, mutta ohitustilanteissa on vielä harjoiteltavaa. Loki osaa peruskäskyjä: istuminen, maahanmeno ja luoksetulo onnistuu mainiosti.

Persoonalliset korvat tarkkailevat ympäristöä jatkuvasti. Vahtiviettiä löytyy jonkin verran, sillä Loki ilmoittaa omistajalleen ohikulkijoista ja omasta mielestään poikkeavista asioista, muutoinkin herra on kova poika juttelemaan. Hurinaa ja purinaa kuuluu kun herra nautiskelee olostaan tai leikkii.

Loki tarvitsee kodin, jossa on pihaa temmeltää ja juoksennella: aidattua pihaa on mukava tassutella ja vartioida. Lenkkeilemällä Herran energia ei lopu."

Loki on mukava ja ystävällinen koira ja olisikin tärkeää, että herra saisi pysyvän kodin.

31.3.2012
Loki-poika matkusti omaan, suomalaiseen kotiinsa.

28.2.2012
Loki on neljän kuukauden ikäinen poika, jolla onneksi on persoonalliset korvat! Toinen korva vähän hassusti puolipystyssä ja toinen sitkeästi eteenpäin kuulostellen Loki-poika yrittää päästä lumista Viipurin katua eteenpäin.

Kadut ovatkin pojalle jo surullisen tutut, koska poika löytyi keskellä päivää keskeltä vilkasta Viipuria. Onneksi joku neuvokas ihminen puikkelehti liikenteen joukkoon ja pelasti pikkuisen jäämästä autojen alle!

Loki on harjoitellut vähän hihnassa kävelemistä, joskaan ei siinä vielä ihan mestari ole. Poika on kuitenkin mestari monella muulla saralla. Se mm. osaa hurmata oman ihmisensä sadasosasekunneissa, pötkötellä selälleen samettinen massu ja anturat taivasta kohden, tuhista kuten vauvan kuuluu, nukahtaa yhtäkkiä kesken leikin tai muun tekemisen, painaa päänsä ihmisen reiteen kiinni ja tuijottaa kertoen, että olen täällä vain Sinua varten! Ja Loki on valmis opettelemaan melkein mitä vain. Aluksi kuitenkin pienen pojan on saatava aikaa tutustua uuteen maahan, uusiin ihmisiin, kieleen ja ruokaan. Saatava nukkua rauhassa ilman, että kukaan haukkuu tai pelottaa pientä kesken unien. Ja sen jälkeen, pikkuhiljaa koko maailma on avoinna Lokille ja sen uudelle ennakkoluulottomalle omistajalle!

Loki on sirutettu ja rokotettu ja poika olisi valmis lähtemään oman ihmisensä sydämen valloitukseen!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.