Mira

Sukupuoli: narttu
Koko: jäänee pienehköksi
Syntymäaika: 11/2013

3.4.2014
Pieni Mira pääsi omaan kotiin.

21.2.2014
Voi mitkä hassut korvat! Mira-söpöläinen löytyi kadulta, ja nyt olisi tytön onnen aika kääntyä parempaan!

Mira ja sen siskot Montana ja Mushka sekä emo Mami löytyivät kadulta hylättyinä. Miksi joku oli pienen Mamin vielä pienempien pentujen kanssa heittänyt julmasti pihalle keskellä talvea, sitä emme tiedä. Mutta onneksi Olga kuuli pesueen hädästä ja kävi pelastamassa koko porukan tarhalleen.

Mira on siskojensa kaltainen, iloinen ja hauska pentu! Vielä Miran päivät täyttyvät huolettomasta leikkimisestä, pääsihän se turvaan kylmältä ja kolealta kadulta Olgan pentuhuoneeseen. Miraa kiinnostaa vieraat ihmiset kovasti, mutta aivan siliteltäväksi tyttö ei vielä uskalla tulla. Sen sijaan saamme suloisia leikkiinkutsuja!

Koska emme tiedä, minkälainen menneisyys Miralla ja sen siskoilla on, pitää uuden omistajan varautua siihen, että uudet asiat ja tilanteet voivat tyttöä vähän jännittää. Mutta rauhallisella totuttamisella ja rohkaisemisella niistä selviää!

Miran emo Mami on kooltaan vain noin 5 kg painava ja 25 cm korkea. Mirasta kasvanee emoaan isompi, mutta miksikään jättiläiseksi Mira näillä geeneillä tuskin pystyy kasvamaan. Joten jos etsit pienehköä koirakaveria, muuttaisi Mira luoksesi mielellään!

Viipurin koirat - Mira

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.