Mami

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 25 cm, 5 kg)
Syntymäaika: 2012

20.3.2014
Pikkuinen Mami pääsi aloittamaan uuden elämän Suomessa.

21.2.2014
Pikkuruinen Mami on ystävällinen tyttö, joka löytyi kadulta hylättynä pentujensa kanssa.

Mami ja sen tyttäret Montana, Mushka ja Mira löydettiin elemästä kadulta. Vaikea kuvitella, että näin pieni koira pienten pentujen kanssa olisi voinut selvitä talvella ulkona kauaa hengissä, joten joku oli ne oletettavasti sinne tarkoituksella viskannut kodistaan. Onneksi Olga kuuli pienen pesueen hädästä ja pelasti tyttöset tarhalleen.

Mami on ystävällinen ja erittäin pienikokoinen tyttö. Se on huolehtinut pennuistaan lämmöllä, mutta nyt olisi jo aika muuttaa omaan, lopulliseen kotiin. Vaikka Mami on pieni, on uuden omistajan kuitenkin ehdottomasti muistettava, että se on ihan oikea koira. Mamin kotiuduttua siitä voi löytyä paljonkin omaa tahtoa, tai sitten ei, mutta kaikkeen tulee pikkuruistenkin koirien kohdalla varautua. Koska Mamin menneisyys on hämärän peitossa, jää moni asia Mamin suhteen arvailujen varaan. Selvää kuitenkin on, että tämä pieni äitikoira ansaitsisi huolehtivaisen omistajan ja lopunelämän kodin!

Viipurin koirat - Mami

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.