Ilmari

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2014

10.6.2014
Ilmari sai parhaan lahjan ikinä, oman kodin.

3.5.2014
Ilmari on iloinen ja hyväntuulinen pentu, joka on innoissaan saadessaan vieraita aitaukseensa. Poika ilahtuu koko sydämellään ihmisseurasta, josta se saa valitettavasti aivan liian harvoin nautiskella.

Ilmari etsii monien muiden kohtalotovereidensa kanssa omaa kotia Irinan tarhalla. Tänä keväänä moni pentu on saanut lähtöpassit, eikä Ilmari ole poikkeus.

Ilmari touhottaa jaloissa innokkaana ja vipeltää vauhdikkaasti muiden pentujen lomassa. Syliin pääseminen on jännittävä tapahtuma, mutta silti mieluisa. Poika nauttii rauhallisena huomiosta ja rapsutuksista, eikä hentoista pentua raaskisi laskeakaan takaisin maahan ollenkaan.

Meluisa ja iso tarha ei ole pienelle pennulle ihanteellinen kasvuympäristö. Ilmarin koko elämä on pienessä aitauksessa kymmenien muiden pentujen kanssa, eikä poika ehkä tiedä edes mistä kaikesta jää paitsi. Ilmari haluaisi vielä kokea, miltä tuntuu olla rakastettu perheenjäsen omien ihmisten ympäröimänä ja huolehdittavana.

Pikku Ilmaristakin kasvaa joku kaunis päivä aikuinen iso poika. Pentuajan viehätys on poissa ja vastaan saattaa tulla niin ylä- kuin alamäkiäkin. Ilmarin ainoana toiveena on, että ihminen, joka siihen pentuiällä palavasti ihastui, jaksaa vastoinkäymisistä huolimatta huolehtia siitä ja rakastaa sitä sen viimeiseen henkäykseen saakka.

Ilmari on valmis matkustamaan Suomeen toukokuun lopulla.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.