Joiku

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

16.11.2014
Joiku napattiin omaan kotiin.

25.10.2014
Iloinen Joiku-poika matkasi Suomeen kotihoitoon ja odottaa omaa kotia Mikkelin suunnalla.

Joikun kotihoitaja kertoo:

"Joikusta on kehkeytynyt kotihoidossa varsin reipas nuori koiranalku. 
Ensimmäisien päivien jännitys alkaa jo pikku hiljaa katoamaan ja vuoden ikäisen uroskoiramme kanssa leikkikin alkaa jo paikoin sujumaan. Hieman Joikua jännittäa välillä turhan rajut leikit ja niihin vastataan kovasti komentaen.
 Sisätiloissa leikki sujuu jo mallikkaammin yhdessä painien ja vinkuen. 
Ihmisten kanssa leikkiin Joiku ei ole vielä ryhtynyt, mutta lelut saavat kyllä jo kyytiä. Myös Joikulle kuulumattomat lapsen lelut lähtee kyllä nopeasti mukaan, mutta pienellä kiellolla ymmärtää kyllä jättää ne rauhaan.

Ulkoilu on vielä kovin jännittävää jonka uskoisin johtuvan ainakin osittain tuosta uudesta kapistuksesta; kaulapannasta jota Joiku ei kovin mielellään kaulaansa ottaisi. 

Tilanteessa missä Joiku näkee kaulapannan hän joko yrittää lähteä pois tai menee ihan maihin. Ulkona myös välillä vaan jökötetään paikallaan, mutta pienellä houkuttelulla matka jatkuu. 

Kissoja Joiku ei oikein tunnut ymmärtävän, tässäkin on kuitenkin menty eteenpäin eikä kissoille enää murista. Joiku on myös ollut pieniä hetkiä yksin, eikä ole pitänyt mitään meteli ja paikatkin on pysyneet järjestyksessä.

Yöt Joiku nukkuu rauhassa oman koiramme kanssa. 
Joiku on aika rauhallinen poika joka tykkää silityksistä ja rapsutuksista, ihan pientenkin lasten kanssa tulee oikein mainiosti toimeen.Joiku on myös päässyt kauempaa tutustumaan hevosiin mutta ne vielä jännittävät. Sisäsiisteydessä Joikulla on vielä paljon petrattavaa, vaikka uloskin tehdään asiat. Joikusta kasvaa todennäköisesti keskikoinen."

Joikun kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

17.9.2014
Tummanruskeat pienet nappisilmät tapittavat suoraan silmiin. Mikä suloinen poika Joiku onkaan! Ystävällinen ja reipas Joiku haluaisi pian omaan kotiin!

Joka syksy monia pentuja jää paljon kodittomaksi ja niin on käynyt myös Joikulle. Joikussa itsessään ei mitään vikaa ole. Päinvastoin: voiko pieni koirapoika vielä liikuttavampi ja suloisempi olla? Joiku vaikuttaa reippaalta natiaiselta, joka häntä heiluen ravaa tarhavieraiden jalkojen väleistä etsien rapsuttavaa käsiparia. Kun poika saa silityksiä ja huomiota, alkaa pieni kieli pusuttelemaan käsiä minkä kerkiää. Syliin kaapatessa Joiku hieman vakavoituu, mutta pikkuista taitaa vain hiukan jännittää. Todellisuudessa poika on kuitenkin iloinen vesseli ja pelkkää hymyä!

Lähestyvä talvi huolettaa Joikua. Se ei halua kasvaa tarhalla isoksi vaan toivoisi löytävänsä oman kodin ennen sitä. Tarha kasvuympäristönä ei ole paras paikka pennulle kasvaa ja kehittyä, ja Joiku niin kovin mielellään lähtisikin opettelemaan tavallista kotikoiran elämää.

Joikusta kasvanee vähintään keskikokoinen poika. Joiku toivoo, että jossain sitä odottaisi oma lämmin peti, kunnollinen ruoka ja muutama ihana lelu - puhumattakaan omasta rakkaimmasta ihmisestä. Joiku on valmis matkustamaan Suomeen lokakuun alkupuolella.

Viipurin koirat - Joiku 13.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.