Likka

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2012

16.9.2014
Likkaa odotti Suomessa oma koti.

9.3.2014
Kaunis Likka on iloinen ja ystävällinen nuori tyttö. Mitään ihanampaa Likka ei tunnu tietävän kuin vieraiden saapuminen tarhalle ja loputtomat silitykset!

Likka on asunut Olgan tarhalla jo lähes vuoden. Aluksi Likka on hyvin ujo, eikä se antanut vieraiden ihmisten silittää. Selkäpuolelta Likka tuli kyllä aina haistelemaan, mutta koskeminen oli Likan mielestä aluksi liikaa.

Aika on kuitenkin tehnyt tehtävänsä Likan suhteen positiivisessa mielessä, ja nykyisin Likka juoksee meitä vastaan iloisesti eikä tahdo saada huomiosta tarpeekseen. On vieras sitten mies tai nainen, saa jokainen Likalta yhtä rakastettavan vastaanoton. Likka on myös hyvin kaunis koira, ja kunhan turkin vielä pesee ja harjaa, pääsee Likka oikeuksiinsa oikein kunnolla. Likka ei tunnu pahemmin haukkuvan, ja muutenkin Likka tuntuu kovin mukavalta ja mutkattomalta likalta.

Iloisen Likan elämässä on kuitenkin yksi murhe: Likka oli pentuna loukkaantunut niin pahasti, että murtunut lantio jouduttiin leikkaamaan. Leikkaus onnistui kuitenkin hyvin ja lantio on jo parantunut. Jos Likan liikkumista katsoo tarkoin, huomaa sen toisen takajalan liikkeen olevan normaalia lyhyempi. Muutoin Likka liikkuu ketterästi ja ontumatta. On kuitenkin mahdollista, että vanhemmalla iällä lantio alkaa vaivaamaan. Uuden omistajan tuleekin tiedostaa asia ja olla valmis hoitamaan Likkaa niin, että sen lihaksisto pysyisi hyvässä kunnossa ja Likka hoikkana ja hyvinvoivana. 

Viipurin koirat - Likka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.