Jasper

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 12/2013

4.9.2014
Tänä syksynä Jasper ei palele vaan nauttii oman kodin lämmöstä.

5.6.2014
Jasper on reippaan ja sosiaalisen oloinen hieno poika, joka tykkää kovasti ihmisistä. Jasper olisikin jo sitä mieltä, että voisi muuttaa tarhalta pikimmiten omaan kotiin!

Jasper on iloinen ja avoin, arviolta noin viiden kuukauden ikäinen poika. Luonteeltaan se vaikuttaa suht rauhalliselta, ja ihmisistä se näyttää tykkäävän kovasti, niin aikuisista kuin lapsistakin. Jasper on saanut harjoitella myös hiukan remmikävelyä, ja hienostihan se sujui fiksulta pojalta!

Emme tiedä varmasti, onko Jasperilla joskus ollut koti, mutta joku tästäkin kiltistä ja hienosta pojasta on halunnut eroon. Jasperin avoin suhtautuminen vieraisiin kertoo onneksi kuitenkin siitä, että sillä tuskin on takanaan mitään kovin pahoja kokemuksia ihmisistä. Uuden omistajan on silti hyvä varautua opettamaan pojalle kotikoiran tapoja alusta lähtien, mutta eiköhän Jasper fiksuna poika ole nopea oppimaan!

Viipurin koirat - Jasper 5.7.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.