Foma

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

8.12.2014
Foma sai oman kodin.

16.10.2014
Vikkelä Foma haaveilee omasta kodista! Sosiaalisena ja reippaana poikana Foma etsii samanlaista omistajaa, joka vie pojan uusiin seikkailuihin ja näyttää maailmaa.

Viisi pientä pentua ja emo löytyivät elokuussa pietarilaisesta roskasäiliöstä. Pennut olivat nälkiintyneitä ja likaisia, mutta onneksi paikalle sattui hyväsydäminen ihminen, joka halusi pelastaa karusti hylätyn pikkuperheen. Kaikeksi onneksi pennut selvisivät hyvän hoidon avulla ja ihan pian nämä vipeltäjät ovat valmiina muuttamaan omiin koteihin! Olgan tarhalla pennut saivat nimet LariskaFimaFilia, Foma ja Stepan. Emo sai hoitopaikan muualta, kuvissa on kuitenkin yksi kuva myös emosta.

Kun jossain tapahtuu, on Foma varmasti etunenässä paikalla. Foma ei arastele eikä aikaile, vaan häntä vipattaen se lähtee tarkistamaan niin vieraat ihmiset kuin yllättävät tapahtumatkin. Syliin jos vielä pääsisi, niin se kruunaisi kaiken!

Rohkea pikkuriiviö Foma ei anna menneisyyden vaivata, vaan se suhtautuu avoimesti ja luottavaisesti kaikkeen vastaantulevaan. Toki maailmassa on vielä paljon ihmeellisiä asioita pienen pennun mielestä, mutta Foman reippaalla asenteella ei mikään asia taida olla mahdoton voitettavaksi.

Pentujen emo on hieman kissaa isompi, joten mitään jättiläisiä näistä pennuistakaan tuskin kasvaa. Pieni koirakin on kuitenkin aito koira ja tarvitsee samoja asioita kuin isommatkin: tapakasvatusta, runsaasti ulkoilua ja muuta koiramaista aktiviteettia. Foma muuttaa ainoastaan kotiin, jossa pieneen koiraan suhtaudutaan oikeana koirana ja luvataan tarjota kaikkea edellämainittua riittävästi!

Viipurin koirat - Foma 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.