Vellamo

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2013

14.11.2013
Vellamo sai kodin Pyhtäältä.

10.10.2013
Vellamo on rauhallinen, kovin sympaattinen tyttö. Ulkoisesti Vellamo ei monen silmissä kiinnitä huomiota, mutta kun pentuun tutustuu, saa huomata, miten kultainen tyttö se onkaan.

Vellamo ja sen veli Ville hylättiin Irinan tarhalle. Sisarukset laitettiin noin kymmenen muun samaa ikää olevan pennun joukkoon, ja sieltä käsin ne koittavat nyt hurmata tarhalla kävijöitä, jotta kutsu omaan kotiin kävisi. Kun kumpikaan sisaruksista ei ole mitenkään huomiota herättävän erikoisen näköinen, on kovin suuri riski siitä, että ne molemmat joutuvat odottelemaan kotiin kauan.

Vellamo vaikuttaa ainakin vielä kohtuullisen rauhalliselta pennulta. Saattaa tosin olla, että vauhtia tyttöön tulee vielä moninkertaisesti lisää, kunhan Vellamo sopeutuu tarhan elämään kunnolla. Mutta ainakin Vellamo vaikuttaa hyvin luottavaiselta ja ystävälliseltä tytöltä, joka vain niin kovasti haluaa hetkeksi syliin ja huomion keskipisteeksi.

Vellamon tulevaa kokoa on melkein mahdoton alkaa arvailla. Ainakaan ihan kääpiöksi tyttö ei jää, mutta millaisiin korkeuksiin Vellamon sirot sääret tulevat venymään, se jää nähtäväksi. Vellamo etsiikin riittävän liikunnallista kotia, jossa koiranomistajan velvollisuudet jaksetaan täyttää säässä kuin säässä ja sohvan houkuttelevuudesta huolimatta. Eikä pari kurssia koirakoulussakaan koskaan pahitteeksi olisi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.