Faro

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 3/2012

19.2013
Faro sai kodin hoitopaikastaan.

17.7.2013
Nälkiintynyt Faro pääsi kotihoitoon Suomeen. Kiusaajia arastellut Faro laihtui pahasti tarhalla.

Faro on luonteeltaan lempeä, eikä se pärjännyt ruokakaukalon äärellä itseään vanhemmille rähisijöille. Faro keräilee nyt rohkeutta ja lihaa luidensa ympärille läntisellä Uudellamaalla.

Viipurin koirat - Faro

8.4.2013
Faro on jonkin verran reipastunut tarhallaolonsa aikana. Nyt sitä saa jo sipaista poskesta ja se tulee mielellään hakemaan herkkuja.

Viipurin koirat - Faro

26.1.2013
Faro katsoo ihmisiä ystävällisen tutkivasti: onko juuri tuo sellainen, johon nuori poika uskaltaisi luottaa?

Faro ja Fiinu olivat elelleet kaksin jo jonkin aikaa eräässä viipurilaisessa lähiössä. Kun kukaan ei näistä kahdesta sisaruksesta vaikuttanut pitävän huolta, pyydettiin Irinaa noutamaan ne tarhalle.

Faro on hyvin rauhallinen ja utelias poika. Tarkasti se seurailee liikkumistamme ja tulee varovasti haistelemaan viemiämme herkkuja. Sen verran Faroa kuitenkin ujostuttaa, että silittämään asti emme pääse. Faron ystävällinen ilme kuitenkin kertoo, että sen tekisi mieli tehdä enemmänkin tuttavuutta, mutta rohkeus ei vaan vielä oikein riitä.

Faro kaipaa omistajaa, joka jaksaa paneutua vähän aran pojan kotiuttamiseen ja arkielämän tapoihin totuttamiseen koko sydämestään. Faro vaikuttaa lempeältä ja viisaalta pojalta, joka tekee varmasti parhaansa, mutta jota monet uudet asiat voivat tulla jännittämään pitkäänkin. Faron kodin olisi hyvä sijaita kohtuullisen rauhallisella alueella, ja reipas koirakaveri kotona odottamassa olisi varmasti oiva apu sopeutumisessa. Faron rokotukset ovat jo kunnossa.

Katso video Farosta:

Viipurin koirat - Fiinu ja Faro

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.