Lumi

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni
Syntymäaika: 2010

14.11.2014
Lumi sai kodin Helsingistä.

18.9.2013
Pienen ja viehättävän Lumin kaikki viisi pentua adoptoitiin onnellisesti Suomeen. Nyt on äidin vuoro karistaa tarhan pölyt karvoistaan ja löytää oma koti.

Lumin historiasta tiedetään, että se löydettiin hylättynä kesämökkialueelta yhdessä Roman ja viiden töppöjalkaisen pentunsa - Umkan, Ussin, Urikin, Utan ja Unan - kanssa. Todennäköisesti niillä oli Roman kanssa yhteinen koti, josta ne hylättiin viime syksynä kesälomakauden päätyttyä.

Lumi vaikuttaa rauhalliselta ja ystävälliseltä tytöltä, jota vieraat ihmiset hiukan vielä jännittävät. Tutuista ihmisistä tyttö ei ole moksiskaan, joten eiköhän Lumi uudessa kodissaan nopeasti reipastu!

Lumi elelee Olgalla muiden koirien kanssa sulassa sovussa. Tytön on arvioitu olevan nyt noin 3-vuotias, ja kaunis Lumi voi muuttaa Suomeen heti sopivan kodin löydyttyä.

Viipurin koirat - Lumi

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.