Noki nyk. Cindy

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen, n. 17 kg
Syntymäaika: 10/2011

10.5.2013
Cindy sai uuden kodin Espoosta!

22.2.2013
Cindy (ent. Noki) on nuori kiiltäväturkkinen kaunokainen, joka matkusti Viipurista Suomeen pienenä pentuna.

Sporttisen ulkomuodon omaavan Cindyn lempiharrastuksiin kuuluu juokseminen. Yhtä nopeaa ja ketterää tyttöä ei taida toista löytyäkään! Cindy juoksee mielellään metsässä vapaana koirakavereiden kanssa, mutta myös juoksulenkit isännän rinnalla ovat olleet tytölle mieleen. Cindy osaa tulla hienosti luokse kutsusta. Cindy rakastaa myös uimista. Tyttö jaksaisi peuhata vedessä ja hakea lelua vaikka koko päivän, jos siihen vain olisi mahdollisuus.

Cindy on tähän asti asunut kerrostalossa, eikä se ole tuottanut ongelmia. Joskus yksinollessa Cindy tosin saattaa päästää muutaman haukahduksen. Cindyllä on ollut kaverinaan toinen koira ja tulevassa kodissa voisi myös miellellään olla reipas ja sosiaalinen koirakaveri tyttöä odottamassa. Tuttujen ihmisten seurassa Cindy on eloisa ja touhukas nuori neiti, mutta vieraita ihmisiä ja tilanteita tyttö jännittää vielä kovin. Cindy mieluummin perääntyy ja piiloutuu kuin tulee itse tervehtimään vieraita. Tytön rohkaiseminen on kuitenkin helppoa, ei tarvita kuin muutama nami ja Cindy istuu vieraan edessä silmiin tapittaen ja antaa tassua.
Aluksi Cindyn rohkaisemiseen tarvitaan toki varmasti paljon muutakin kuin pari namia.

Tulevan kodin onkin ymmärrettävä, että moni asia jännittää ja kauhistuttaa tätä pientä tyttöä aluksi ennen kuin ne tulevat tutuiksi ja kodin on oltava valmis kulkemaan Cindyn rinnalla pelottavissa tilanteissa ja rohkaistava ja tuettava Cindyä, jotta tyttö voittaa pelkonsa. Cindyn kanssa saa varautua tekemään töitä varsinkin vieraiden ihmisten ja koirien kohtaamisessa niin kotioloissa kuin ulkoillessakin.

Cindy on tähän asti ollut terve tyttönen ja hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta. Sisällä Cindy järsii mielellään puruluita tai leikkii leluilla. Nukkumaan Cindy käpertyy mieluiten mihinkä muuallekaan kuin omistajan sänkyyn.

Cindyllä ei ole enää ongelmia yksinolon kanssa, mutta uudessa kodissa on varauduttava siihen, että yksin oleminen saattaa alussa olla vaikeaa. Paras koti Cindylle olisikin sellainen, jossa se ei joutuisi olemaan itsekseen pitkiä aikoja ja jossa olisi seuraa pitämässä mukava koirakaveri. Toki muutkin asuinmuodot otamme ilolla huomioon.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

----------------------------------

1.1.2012
Sievä ja sirpsakka Noki-neitokainen on iloinen pikkutyttö. Nokia eivät maailman murheet paina, vaikka koskaan tarhaelämä ei ole se paras vaihtoehto yhdellekään koiralle.

Mutta Noki jaksaa olla valoisa ja iloinen olosuhteista huolimatta, aivan kuten pienen koiranpennun kuuluukin.

Vuodelle 2012 Nokilla on vain yksi toive: oma, mukava omistaja, jonka kanssa jakaa kaikki tulevat vuodet. Ja mitä pikemmin se oma, lämmin koti löytyisi, sitä onnellisempi Noki olisi. Noki ei suuria vaatimuksia uudelle omistajalleen aseta: tärkeintä on suuri halu huolehtia pienestä koiranpennusta, ja tarjota sille niin hyvät eväät elämänvarrelle kuin mahdollista.

Nokin arvioidaan syntyneen lokakuun alussa 2011. Tyttö haluaa matkustaa Suomeen mahdollisimman pian, joten ota yhteys koiravaraajiimme, jos uskot tytön paikan löytyvän luotasi!